Szerző: Vörös Péter

2003. január 25. 09:14

RAVEMETAL CardRec: ultravékony audiolejátszó Japánból

[NE Asia Online] A japán Seagrand Co. Ltd. január 31-én dobja piacra ultravékony, névjegykártya méretű audiólejátszóját, a RAVEMETAL CardRec-et. A 9,8 mm x 77 mm x 54 mm-es, mindössze 55 g súlyú készülék elfér egy névjegykártya-tartóban.

[NE Asia Online] A japán Seagrand Co. Ltd. január 31-én dobja piacra ultravékony, névjegykártya méretű audiólejátszóját, a "RAVEMETAL CardRec"-et. A 9,8 mm x 77 mm x 54 mm-es, mindössze 55 g súlyú készülék elfér egy névjegykártya-tartóban.

A RAVEMETAL CardRec MP3, WMA és ADP formátumú audió fájlokat képes lejátszani. Beépített mikrofonjával diktafonként is használható. A készülék 128 MB-os változata 8 óra 40 percnyi anyagot képes rögzíteni a beépített mikrofon használatával, ADP formátumban.

A készüléken van line-input csatlakozó is, az ezen keresztül más eszközökről érkező jelet lehet kódolni. A PC-khez a szokásos módon, USB porton keresztül lehet csatlakozni. A lejátszó egyetlen, újratölthető nikkel-hidrid elemmel működik.

Az ár nyílt, bár a gyártó arra számít, hogy a 128 MB-os modell ára 23 ezer jen (~ 45 ezer Ft), a 192 MB-osé 28 ezer jen (~ 54 ezer Ft), míg a 256 MB-osé (~ 66 ezer Ft) körül alakul.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról