Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Beindította Windows Media Player 9-kiegészítőket nyújtó weboldalát a Microsoft

Ady Krisztián, 2003. január 24. 17:24
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[3DSoundSurge] Beindította www.wmplugins.com weboldalát a Microsoft, melyről közel 20 cég és rengeteg önkéntes fejlesztő által létrehozott kiegészítőket, bőröket lehet letölteni a Windows Media Player legújabb, 9-es változataihoz. A weboldalon jelenleg több mint 100 különböző csomag érhető el ja médialejátszó alkalmazáshoz.

[3DSoundSurge] Beindította www.wmplugins.com weboldalát a Microsoft, melyről közel 20 cég és rengeteg önkéntes fejlesztő által létrehozott kiegészítőket, "bőröket" lehet letölteni a Windows Media Player legújabb, 9-es változataihoz. A weboldalon jelenleg több mint 100 különböző csomag érhető el ja médialejátszó alkalmazáshoz.

A kínálatot jelenleg a 4Front Technologies, Anark Corporation, Averett & Associates, CyberLink Corporation, Inscriber, InterVideo Inc., QSound Labs Inc., RCS, Saltmine Inc., The Skins Factory, Sonic Solutions, SRS Labs Inc., Tattoo Media Inc. és VoiceAge Corporation által létrehozott pluginek nyújtják, melyek egy része ingyenesen, mások pedig kisebb-nagyobb összegekért érhetők el. A jövőben további cégek, például az Ahead Software Inc. (Nero CD-író program), AnalogX, Caption Colorado LLC, Dolby Labs Inc., MoodLogic Inc. és OverDrive Inc. teszi majd itt elérhetővé a szoftverhez készített kiegészítőjét.

Az SRS Labs ezen az oldalon is elérhetővé tette Circle Surround II pluginját, mellyel hatcsatornás hangzást érhetünk el hagyományos sztereó források, például MP3 állományok lejátszása közben is. A plugin 9,99 dollárért vásárolható meg. A legoptimálisabb hatást a kifejezetten CS-kódolású állományokkal érhetjük el.

Hasonló szolgáltatást nyújt a QSound Labs által biztosított iQms2 nevű plugin is, mely szintén a sztereó tartalmak surround formában történő megszólaltatását teszi lehetővé. A Windows Media Player 9-be integrált kiegészítő a QSound QRumble and QSizzle technológiáit is alkalmazza az audioélmény fokozásához.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.