Szerző: roberto

2003. január 26. 00:48

LinuxWorld: UnitedLinux fejlesztői és képzési program indul

[UnitedLinux, SuSE] A UnitedLinux a New York-i LinuxWorldön bejelentette, hogy UnitedLinux Developers Zone néven fejlesztői programot indít, és ettől függetlenül a Linux Professional Institute-on (LPI) keresztül beindít egy minősített képzési programot is. A fejlesztői program célja a megfelelő források biztosítása a UnitedLinux által támogatott megoldások portolásához, teszteléséhez, illetve fejlesztéséhez. Az 1999 óta működő, és azóta nagy nemzetközi elismerést szerzett, linuxos minősítésekkel foglalkozó LPI-vel való együttműködés keretein belül pedig két új LPI-minősítés születik még ebben a negyedévben.

[UnitedLinux, SuSE] A UnitedLinux a New York-i LinuxWorldön bejelentette, hogy UnitedLinux Developer's Zone néven fejlesztői programot indít, és ettől függetlenül a Linux Professional Institute-on (LPI) keresztül beindít egy minősített képzési programot is. A fejlesztői program célja a megfelelő források biztosítása a UnitedLinux által támogatott megoldások portolásához, teszteléséhez, illetve fejlesztéséhez. Az 1999 óta működő, és azóta nagy nemzetközi elismerést szerzett, linuxos minősítésekkel foglalkozó LPI-vel való együttműködés keretein belül pedig két új LPI-minősítés születik még ebben a negyedévben.

Az LPI két szinten biztosít minősítéseket, az első szinten a General Linux 1 és 2 található, amely a UnitedLinux Certified Professional-lel (ULCP) fog kiegészülni, míg a második szintre (Advanced Linux Administration és Linux Networking Administration) a UnitedLinux Certified Expert (ULCE) minősítés fog ráépülni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról