Szerző: roberto

2003. január 26. 00:48

LinuxWorld: UnitedLinux fejlesztői és képzési program indul

[UnitedLinux, SuSE] A UnitedLinux a New York-i LinuxWorldön bejelentette, hogy UnitedLinux Developers Zone néven fejlesztői programot indít, és ettől függetlenül a Linux Professional Institute-on (LPI) keresztül beindít egy minősített képzési programot is. A fejlesztői program célja a megfelelő források biztosítása a UnitedLinux által támogatott megoldások portolásához, teszteléséhez, illetve fejlesztéséhez. Az 1999 óta működő, és azóta nagy nemzetközi elismerést szerzett, linuxos minősítésekkel foglalkozó LPI-vel való együttműködés keretein belül pedig két új LPI-minősítés születik még ebben a negyedévben.

[UnitedLinux, SuSE] A UnitedLinux a New York-i LinuxWorldön bejelentette, hogy UnitedLinux Developer's Zone néven fejlesztői programot indít, és ettől függetlenül a Linux Professional Institute-on (LPI) keresztül beindít egy minősített képzési programot is. A fejlesztői program célja a megfelelő források biztosítása a UnitedLinux által támogatott megoldások portolásához, teszteléséhez, illetve fejlesztéséhez. Az 1999 óta működő, és azóta nagy nemzetközi elismerést szerzett, linuxos minősítésekkel foglalkozó LPI-vel való együttműködés keretein belül pedig két új LPI-minősítés születik még ebben a negyedévben.

Az LPI két szinten biztosít minősítéseket, az első szinten a General Linux 1 és 2 található, amely a UnitedLinux Certified Professional-lel (ULCP) fog kiegészülni, míg a második szintre (Advanced Linux Administration és Linux Networking Administration) a UnitedLinux Certified Expert (ULCE) minősítés fog ráépülni.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 20:59

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!