Szerző: roberto

2003. január 21. 10:53

Megjelent a Mandrake Linux 9.1 második bétája

[MandrakeSoft, HWSW] A francia MandrakeSoft tegnap közzétette az áprilisra

[MandrakeSoft, HWSW] A francia MandrakeSoft tegnap közzétette az áprilisra időzített, 9.1-es verziószámú Mandrake Linux második bétáját. A készülő új Mandrake összeállítás tartalmazni fogja a 4.3 XFree grafikus alaprendszert és a KDE 3.1-es változatát is, amelyek előzetes kiadásai a mostani a bétában is megtalálhatóak; a rendszer telepítőkészlete a www.linux-mandrake.com címen felsorolt tükörszerverek valamelyikéről tölthető le.

Az előző béta óta a Mandrake felhasználói klub regisztrált felhasználói szavazhatnak arról, hogy milyen kiegészítő csomagok kerüljenek be a végleges disztribúcióba, pillanatnyilag legtöbben a Sun Java fejlesztői készlet 1.4.1_01-es kiadására, a GnuCash pénzügyi programra, és a Phoenix webböngészőre voksoltak.

Korábbi hírünkben említettük, hogy a cég a múlt héten egy rövid jegyzetet adott ki arról, hogy csődvédelmi eljárást kértek a francia bíróságtól, és kockázatitőke-befektetőket keresnek.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 22:24

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!