Szerző: roberto

2003. január 21. 10:53

Megjelent a Mandrake Linux 9.1 második bétája

[MandrakeSoft, HWSW] A francia MandrakeSoft tegnap közzétette az áprilisra

[MandrakeSoft, HWSW] A francia MandrakeSoft tegnap közzétette az áprilisra időzített, 9.1-es verziószámú Mandrake Linux második bétáját. A készülő új Mandrake összeállítás tartalmazni fogja a 4.3 XFree grafikus alaprendszert és a KDE 3.1-es változatát is, amelyek előzetes kiadásai a mostani a bétában is megtalálhatóak; a rendszer telepítőkészlete a www.linux-mandrake.com címen felsorolt tükörszerverek valamelyikéről tölthető le.

Az előző béta óta a Mandrake felhasználói klub regisztrált felhasználói szavazhatnak arról, hogy milyen kiegészítő csomagok kerüljenek be a végleges disztribúcióba, pillanatnyilag legtöbben a Sun Java fejlesztői készlet 1.4.1_01-es kiadására, a GnuCash pénzügyi programra, és a Phoenix webböngészőre voksoltak.

Korábbi hírünkben említettük, hogy a cég a múlt héten egy rövid jegyzetet adott ki arról, hogy csődvédelmi eljárást kértek a francia bíróságtól, és kockázatitőke-befektetőket keresnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról