Szerző: Ady Krisztián

2003. január 17. 11:45

Alacsony utánvilágítási idővel rendelkezik az NEC 17"-os LCD-kijelzője is

[Clubic.com] A tegnap bemutatott Viewsonic kijelző után az NEC is bemutatta a vélhetően ugyanolyan gyártmányú LCD-panelra épülő, MultiSync LCD1760NX monitorát. Az NEC új 17-os kijelzője szinte hajszálra pontosan ugyanazokkal a paraméterekkel jellemezhető, mint a Viewsonic készüléke, 16 ms-os utánvilágítási idővel, 450:1-hez kontraszt aránnyal és 260 kadella fényerővel rendelkezik.

[Clubic.com] A tegnap bemutatott Viewsonic kijelző után az NEC is bemutatta a vélhetően ugyanolyan gyártmányú LCD-panelra épülő, MultiSync LCD1760NX monitorát. Az NEC új 17"-os kijelzője szinte hajszálra pontosan ugyanazokkal a paraméterekkel jellemezhető, mint a Viewsonic készüléke, 16 ms-os utánvilágítási idővel, 450:1-hez kontraszt aránnyal és 260 kadella fényerővel rendelkezik.

Az NEC modelljén nincs hangszóró, ellenben a D-Sub mellett digitális, DVI-bemenettel is ellátta készülékét a cég, ez jelentős előny a ViewSonic monitorához képest. Az NEC MultiSync LCD1760NX két színben, feketében és a "hagyományos" bézs színben vásárolható meg 700 euró körüli összegért.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.