Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Alacsony utánvilágítási idővel rendelkezik az NEC 17"-os LCD-kijelzője is

Ady Krisztián, 2003. január 17. 11:45
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Clubic.com] A tegnap bemutatott Viewsonic kijelző után az NEC is bemutatta a vélhetően ugyanolyan gyártmányú LCD-panelra épülő, MultiSync LCD1760NX monitorát. Az NEC új 17-os kijelzője szinte hajszálra pontosan ugyanazokkal a paraméterekkel jellemezhető, mint a Viewsonic készüléke, 16 ms-os utánvilágítási idővel, 450:1-hez kontraszt aránnyal és 260 kadella fényerővel rendelkezik.

[Clubic.com] A tegnap bemutatott Viewsonic kijelző után az NEC is bemutatta a vélhetően ugyanolyan gyártmányú LCD-panelra épülő, MultiSync LCD1760NX monitorát. Az NEC új 17"-os kijelzője szinte hajszálra pontosan ugyanazokkal a paraméterekkel jellemezhető, mint a Viewsonic készüléke, 16 ms-os utánvilágítási idővel, 450:1-hez kontraszt aránnyal és 260 kadella fényerővel rendelkezik.

Az NEC modelljén nincs hangszóró, ellenben a D-Sub mellett digitális, DVI-bemenettel is ellátta készülékét a cég, ez jelentős előny a ViewSonic monitorához képest. Az NEC MultiSync LCD1760NX két színben, feketében és a "hagyományos" bézs színben vásárolható meg 700 euró körüli összegért.