:

Szerző: castor

2003. január 16. 19:25

A Codemasters kiadta a Project IGI 2 akciójáték demóját

A Codemasters kiadta a Project IGI 2: Covert Strike című akciójátékának 144 MB-os kipróbálható verzióját . A minimális hardverigénynek egy 700 MHz-es processzorral, 128 MB RAM-mal és 32 MB-os videókártyával ellátott gépet jelöltek meg a fejlesztők. A demóban kipróbálható küldetés érdekessége, hogy Romániában kell egy speciálisan kifejlesztett nanotechnológia után kutatni.

A Codemasters kiadta a Project IGI 2: Covert Strike című akciójátékának 144 MB-os kipróbálható verzióját. A minimális hardverigénynek egy 700 MHz-es processzorral, 128 MB RAM-mal és 32 MB-os videókártyával ellátott gépet jelöltek meg a fejlesztők. A demóban kipróbálható küldetés érdekessége, hogy Romániában kell egy speciálisan kifejlesztett nanotechnológia után kutatni.

A játék első része az Eidos Interactive kiadásában jelent meg 2000 decemberében. A folytatásban a játékos David Jones újabb kalandjait élheti át, aki korábban SAS katona volt, jelenleg viszont az IGI fedőnevű titkos katonai szervezetnek dolgozik. Az új játék története valamivel az előző rész vége után kezdődik, és Oroszországba, Líbiába és Kínába kalauzolja a játékost a három küldetésalapú hadjáratban.

A Project IGI 2 hasonló titkos küldetések sorozatát és kémkedős feladatokat tartalmaz, mint az előző rész. A játékosnak be kell szivárognia ellenséges repülőgép-támaszpontokra és a titkos katonai bázisokra, amihez számos fegyver lesz segítségére, mint a géppisztolyok, rohampuskák és a rakétavetők.

Az előző részhez képest az Project IGI 2 egy teljesen új mesterségesintelligencia-rendszert kapott, aminek a segítségével a számítógép által irányított ellenfelek valósághű harci taktikákat alkalmaznak Jones kiiktatására. A játék 3D-s megjelenítésén is sokat javítottak, amivel részletesebb és szebben textúrázott tájakat kapunk kiegészítve időjárási effektekkel és új éjszakai és félsötét megjelenítéssel.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 03:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.