Szerző: Ady Krisztián

2003. január 16. 15:10

Kivételesen alacsony utánvilágítási idővel rendelkező 17"-os LCD monitort mutatott be a Viewsonic

[Clubic.com] Különleges, kivételesen alacsony utánvilágítási idővel (response time) rendelkező TFT LCD-monitort mutatott be a Viewsonic. A legújabb 17-os, VG170m típusjelzésű kijelző alig 16 ms-os utánvilágítási idővel rendelkezik, melyhez 450:1-hez kontraszt arány és 280 kandella fényerő társul.

[Clubic.com] Különleges, kivételesen alacsony utánvilágítási idővel (response time) rendelkező TFT LCD-monitort mutatott be a Viewsonic. A legújabb 17"-os, VG170m típusjelzésű kijelző alig 16 ms-os utánvilágítási idővel rendelkezik, melyhez 450:1-hez kontraszt arány és 280 kandella fényerő társul.

A multimédiás TFT-monitorban két kisméretű hangszóró is található. A Viewsonic sajnos DVI csatolót nem helyezett el a készüléken, csak a 15 pólusú D-Sub csatlakozóval köthetjük össze a monitort a számítógéppel. A játékosok számára is kiváló LCD-monitor ára várhatóan 750 euró körüli összeg lesz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról