Szerző: Ady Krisztián

2003. január 16. 15:10

Kivételesen alacsony utánvilágítási idővel rendelkező 17"-os LCD monitort mutatott be a Viewsonic

[Clubic.com] Különleges, kivételesen alacsony utánvilágítási idővel (response time) rendelkező TFT LCD-monitort mutatott be a Viewsonic. A legújabb 17-os, VG170m típusjelzésű kijelző alig 16 ms-os utánvilágítási idővel rendelkezik, melyhez 450:1-hez kontraszt arány és 280 kandella fényerő társul.

[Clubic.com] Különleges, kivételesen alacsony utánvilágítási idővel (response time) rendelkező TFT LCD-monitort mutatott be a Viewsonic. A legújabb 17"-os, VG170m típusjelzésű kijelző alig 16 ms-os utánvilágítási idővel rendelkezik, melyhez 450:1-hez kontraszt arány és 280 kandella fényerő társul.

A multimédiás TFT-monitorban két kisméretű hangszóró is található. A Viewsonic sajnos DVI csatolót nem helyezett el a készüléken, csak a 15 pólusú D-Sub csatlakozóval köthetjük össze a monitort a számítógéppel. A játékosok számára is kiváló LCD-monitor ára várhatóan 750 euró körüli összeg lesz.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.