Szerző: Ady Krisztián

2003. január 15. 17:37:58

Három teljes értékű internetelőfizetést ad egyetlen díjáért cserébe az AT&T

[News.com] Különleges internetszolgáltatási akciót indított az AT&T a cég távközlési szolgáltatását igénybe vevő amerikai előfizetőinek. A legújabb WorldNet csomag keretében a 23,99 dolláros előfizetés mellé további két teljes értékű, kolátlan internetelőfizetést ad az AT&T, mely a cég szolgáltatási területén, az Egyesült Államokon belül bárhol szabadon felhasználható.

[News.com] Különleges internetszolgáltatási akciót indított az AT&T a cég távközlési szolgáltatását igénybe vevő amerikai előfizetőinek. A legújabb "WorldNet" csomag keretében a 23,99 dolláros előfizetés mellé további két teljes értékű, kolátlan internetelőfizetést ad az AT&T, mely a cég szolgáltatási területén, az Egyesült Államokon belül bárhol szabadon felhasználható.

A "WorldNet" családi csomag mellé kapott két ingyenes előfizetést szabadon felhasználhatja bárki, akinek a szükséges adatokat elárulja az előfizetés tulajdonosa, legyen az családtag vagy barát. Az előfizetések teljes értékűek, tehát korlátlan letöltést és hat e-mailcímet tartalmaznak, valamint párhuzamosan is használhatók az eredeti előfizetéssel együtt.

Az AT&T az új "családi csomag" árát egy évig garantálja. Az AT&T új akcióját a hozzáértők szkeptikusan fogadták, véleményük szerint ez az akció sem fogja jelentősen növelni az AT&T internetszolgáltatását igénybe vevő előfizetők számát.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 16:42

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.