Szerző: Ady Krisztián

2003. január 15. 17:37

Három teljes értékű internetelőfizetést ad egyetlen díjáért cserébe az AT&T

[News.com] Különleges internetszolgáltatási akciót indított az AT&T a cég távközlési szolgáltatását igénybe vevő amerikai előfizetőinek. A legújabb WorldNet csomag keretében a 23,99 dolláros előfizetés mellé további két teljes értékű, kolátlan internetelőfizetést ad az AT&T, mely a cég szolgáltatási területén, az Egyesült Államokon belül bárhol szabadon felhasználható.

[News.com] Különleges internetszolgáltatási akciót indított az AT&T a cég távközlési szolgáltatását igénybe vevő amerikai előfizetőinek. A legújabb "WorldNet" csomag keretében a 23,99 dolláros előfizetés mellé további két teljes értékű, kolátlan internetelőfizetést ad az AT&T, mely a cég szolgáltatási területén, az Egyesült Államokon belül bárhol szabadon felhasználható.

A "WorldNet" családi csomag mellé kapott két ingyenes előfizetést szabadon felhasználhatja bárki, akinek a szükséges adatokat elárulja az előfizetés tulajdonosa, legyen az családtag vagy barát. Az előfizetések teljes értékűek, tehát korlátlan letöltést és hat e-mailcímet tartalmaznak, valamint párhuzamosan is használhatók az eredeti előfizetéssel együtt.

Az AT&T az új "családi csomag" árát egy évig garantálja. Az AT&T új akcióját a hozzáértők szkeptikusan fogadták, véleményük szerint ez az akció sem fogja jelentősen növelni az AT&T internetszolgáltatását igénybe vevő előfizetők számát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról