Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Három teljes értékű internetelőfizetést ad egyetlen díjáért cserébe az AT&T

Ady Krisztián, 2003. január 15. 17:37
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[News.com] Különleges internetszolgáltatási akciót indított az AT&T a cég távközlési szolgáltatását igénybe vevő amerikai előfizetőinek. A legújabb WorldNet csomag keretében a 23,99 dolláros előfizetés mellé további két teljes értékű, kolátlan internetelőfizetést ad az AT&T, mely a cég szolgáltatási területén, az Egyesült Államokon belül bárhol szabadon felhasználható.

hirdetés
[News.com] Különleges internetszolgáltatási akciót indított az AT&T a cég távközlési szolgáltatását igénybe vevő amerikai előfizetőinek. A legújabb "WorldNet" csomag keretében a 23,99 dolláros előfizetés mellé további két teljes értékű, kolátlan internetelőfizetést ad az AT&T, mely a cég szolgáltatási területén, az Egyesült Államokon belül bárhol szabadon felhasználható.

A "WorldNet" családi csomag mellé kapott két ingyenes előfizetést szabadon felhasználhatja bárki, akinek a szükséges adatokat elárulja az előfizetés tulajdonosa, legyen az családtag vagy barát. Az előfizetések teljes értékűek, tehát korlátlan letöltést és hat e-mailcímet tartalmaznak, valamint párhuzamosan is használhatók az eredeti előfizetéssel együtt.

Az AT&T az új "családi csomag" árát egy évig garantálja. Az AT&T új akcióját a hozzáértők szkeptikusan fogadták, véleményük szerint ez az akció sem fogja jelentősen növelni az AT&T internetszolgáltatását igénybe vevő előfizetők számát.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!