Szerző: Ady Krisztián

2003. január 14. 13:42

16:10 képarányú notebookokat dob piacra az Acer is

[DigiTimes] Az Apple új PowerBook notebookjaihoz hasonló kivitelű, 16:10 képarányú, szélesvásznú LCD-vel rendelkező notebookokat dob piacra a második negyedévtől az Acer -- közölte a tajvani DigiTimes iparági forrásokra támaszkodva.

[DigiTimes] Az Apple új PowerBook notebookjaihoz hasonló kivitelű, 16:10 képarányú, "szélesvásznú" LCD-vel rendelkező notebookokat dob piacra a második negyedévtől az Acer -- közölte a tajvani DigiTimes iparági forrásokra támaszkodva.

A 15,4"-os és 17"-os képátlójú modellek gyártatásáról a hónap végén döntenek, az Acer ekkor dönti el három beszállítója közül kitől rendeli meg a szélesvásznú kijelzővel szerelt notebookokat.


Apple PowerBook 17"

A rendelések elnyerésére az ilyen notebookok gyártásában már tapasztalt Compal Electronics és Quanta Computer a legesélyesebb, mindkét cég régóta készít termékeket az Acer számára. A cég harmadik legnagyobb partnere a Wistron.

A Compal 15,4"-os és 17"-os szélesvásznú notebookokat gyárt a Dell számára, melyek február-március hónapokban kerülnek piacra Inspiron márkanév alatt. A Quanta is jelentős tapasztalatokkal rendelkezik ilyen téren, hiszen a cég 17"-os modellekkel látja el az Apple Computert.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról