Szerző: Ady Krisztián

2003. január 13. 12:34

512 MB-os és 1GB-os kulcstartókat dob piacra a Lexar Media

[Digit-Life] A Lexar Media az őszi Comdex kiállításon mutatta be kulcstartóra fűzhető memóriamoduljai 2.0-ás változatát. Az egyik legfontosabb újítás ezeknél a moduloknál az USB 2.0 felület által biztosított nagyobb adatátviteli sebesség volt. A legújabb modulok, a JumpDrive 2.0 Pro tárolóeszközök ezúttal méreteikben lépnek túl jelentősen az előző moduloknál.

[Digit-Life] A Lexar Media az őszi Comdex kiállításon mutatta be kulcstartóra fűzhető memóriamoduljai 2.0-ás változatát. Az egyik legfontosabb újítás ezeknél a moduloknál az USB 2.0 felület által biztosított nagyobb adatátviteli sebesség volt. A legújabb modulok, a JumpDrive 2.0 "Pro" tárolóeszközök ezúttal méreteikben lépnek túl jelentősen az előző moduloknál.

A 6 MByte/s olvasási és 4,5 MByte/s írási sebességgel rendelkező modulok februártól 512 MB-os és 1 GB-os méretben is elérhetőek lesznek. Az igen apró, csupán 6,3 cm hosszú, 2,6 cm széles és 1,3 cm vékony modulokon az adatok rendkívül gyorsan helyezhetők el, a 256 MB-os modulra 50 mp alatt másolható fel egy 200 MB-os állomány.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról