Szerző: Ady Krisztián

2003. január 13. 16:59

Két új digitális kamerát mutatott be az Olympus

[Clubic.com] Két új digitális kamerával bővítette katalógusát az Olympus. A µ300 és µ400 digitális fényképezőgépek az igen sikeres, összesen mintegy 22 millió példányban értékesített µ termékvonalba tartoznak.

[Clubic.com] Két új digitális kamerával bővítette katalógusát az Olympus. A µ300 és µ400 digitális fényképezőgépek az igen sikeres, összesen mintegy 22 millió példányban értékesített "µ" termékvonalba tartoznak.

A két modell szinte teljesen ugyanolyan általános képességekkel, tulajdonságokkal rendelkezik, csupán az alkalmazott szenzor felbontásában van különbség. A µ300 modell 3,4 megapixeles, a µ400 pedig 4 megapixeles felbontású képek készítésére alkalmas. Mindkét kamerát 3x-os optikai zoomra képes optikával szerelte fel z Olympus.

Az elkészített felvételeket xD-Picture Card memóriakártyán tárolják a fényképezőgépek. Az új termékek pontosabb piacra kerülési idejéről és áráról egyelőre nincs információ.

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról