Szerző: roberto

2003. január 9. 21:46

A SuSE és az SAP stratégiai szövetségének eredménye: mySAP.com tanúsítványok a legújabb szerverekhez

[SuSE Magyarország, HWSW] A Dell, a Fujitsu Siemens

[SuSE Magyarország, HWSW] A Dell, a Fujitsu Siemens Computers, a Hewlett-Packard és az IBM aktuális Intel-alapú szerverei a mai naptól tanúsítvánnyal rendelkeznek a SuSE Linux Enterprise Serveren történő mySAP elektronikus üzletviteli platform használatához, jelentette be a SuSE. A tanúsítvánnyal nemcsak lehetővé válik, hogy bármilyen vállalat a SuSE Linux Enterprise szerveren használhatja a mySAP.com-ot, de a két cég közös ajánlatát elfogadó vállalatok a világ bármely pontján igénybe vehetik a telepítéshez az SAP szolgáltatásait és terméktámogatását. A tanúsítvánnyal rendelkező szerverek listája a www.suselinux.hu címen található meg.

A SuSE és az SAP még október elején jelentették be, hogy a jövőben technológiai partnerként működnek együtt. A SuSE Linux Enterprise Server az első olyan vállalati Linux rendszer, amely lehetővé teszi az SAP ügyfeleinek, hogy az SAP e-üzleti megoldásait Linux alatt is használhassák. A német disztribútor még szintén októberben megszerezte a SAP Globális Partner címet is.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.