Szerző: Ady Krisztián

2003. január 9. 13:28

Az Epox 70 százalékra növelné a Kínában gyártott alaplapok mennyiségét

[DigiTimes] Költségei csökkentése érdekében Kínában keres partnert alaplapjai gyártásához az Epox Computer, közölte Steve Hsiao, a cég igazgatótanácsának elnöke.

[DigiTimes] Költségei csökkentése érdekében Kínában keres partnert alaplapjai gyártásához az Epox Computer, közölte Steve Hsiao, a cég igazgatótanácsának elnöke.

Piaci elemzők szerint a megrendelések elnyérésére a Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) és a Global Brands Manufacture (GBM) cégek a legesélyesebbek, az Epox még nem hozta meg a végleges döntést. A GBM az Elitegroup Computer Systems (ECS) és a Pou Chen International gyártócégek közös vállalata.

Az Epox jelentősen növelné Kínában gyártott alaplapjai mennyiségét. Míg 2002-ben az alaplapok 20 százalékát gyártatta Kínában, idén 70 százalékra emelné ezt a mennyiséget. Ezzel a lépéssel közel 20 százalék költségcsökkentés érhető el Jerry Ferng, a cég elnök-vezérigazgatója szerint.

Az alaplapok gyártásához szükséges labor- és egyéb költségek lényegesen alacsonyabbak Kínában, mint Tajvanon: az egy alaplapra jutó költség a tajvani 7-8 dollárral szemben Kínában csupán 3-4 dollár.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.