Szerző: castor

2003. január 7. 19:34

Jövő hónapban jelenik meg az EverQuest Online Adventures

A Sony Online Entertainment közleménye szerint a jövő hónapban jelenik meg az EverQuest Online Adventures , azaz a népszerű EverQuest online szerepjáték PlayStation 2 konzolra írt változata. A PC-s verzióhoz hasonlóan a játékosoknak 10 dollárt kell fizetniük havonta.

A Sony Online Entertainment közleménye szerint a jövő hónapban jelenik meg az EverQuest Online Adventures, azaz a népszerű EverQuest online szerepjáték PlayStation 2 konzolra írt változata. A PC-s verzióhoz hasonlóan a játékosoknak 10 dollárt kell fizetniük havonta.

Elemzők szerint elég nehéz az EverQuestet konzolra átültetni, mivel a játékban jelentős szerepe van a párbeszédeknek, amelyeket a felhasználók a számítógép billentyűzetén keresztül visznek be. A Sony szerint a PlayStation 2-verzióban ezt gyorsan elérhető menükkel és előre letárolt szövegfordulatokkal oldották meg.

"Hasonlóan működik majd, mint a PC-s változat, de egyszerűbb lesz a kezelőfelület és egyszerűbb lesz a játékmenet is" -- mondta Scott McDaniel, a Sony Online Entertainment marketingért felelős alelnöke. "Biztosak akarunk lenni abban, hogy egyszerű lesz elkezdeni a játékot és könnyen bele lehet jönni."

Szkeptikus szakértők szerint a PlayStation 2-re írt EverQuest nem más, mint egy marketingfogás, amelynek segítségével el lehet adni a konzolhoz tervezett hálózati csatolót és fenn lehet tartani a játékosok érdeklődését az online szolgáltatások iránt.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.