Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Jövő hónapban jelenik meg az EverQuest Online Adventures

castor, 2003. január 07. 19:34
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Sony Online Entertainment közleménye szerint a jövő hónapban jelenik meg az EverQuest Online Adventures , azaz a népszerű EverQuest online szerepjáték PlayStation 2 konzolra írt változata. A PC-s verzióhoz hasonlóan a játékosoknak 10 dollárt kell fizetniük havonta.

hirdetés
A Sony Online Entertainment közleménye szerint a jövő hónapban jelenik meg az EverQuest Online Adventures, azaz a népszerű EverQuest online szerepjáték PlayStation 2 konzolra írt változata. A PC-s verzióhoz hasonlóan a játékosoknak 10 dollárt kell fizetniük havonta.

Elemzők szerint elég nehéz az EverQuestet konzolra átültetni, mivel a játékban jelentős szerepe van a párbeszédeknek, amelyeket a felhasználók a számítógép billentyűzetén keresztül visznek be. A Sony szerint a PlayStation 2-verzióban ezt gyorsan elérhető menükkel és előre letárolt szövegfordulatokkal oldották meg.

"Hasonlóan működik majd, mint a PC-s változat, de egyszerűbb lesz a kezelőfelület és egyszerűbb lesz a játékmenet is" -- mondta Scott McDaniel, a Sony Online Entertainment marketingért felelős alelnöke. "Biztosak akarunk lenni abban, hogy egyszerű lesz elkezdeni a játékot és könnyen bele lehet jönni."

Szkeptikus szakértők szerint a PlayStation 2-re írt EverQuest nem más, mint egy marketingfogás, amelynek segítségével el lehet adni a konzolhoz tervezett hálózati csatolót és fenn lehet tartani a játékosok érdeklődését az online szolgáltatások iránt.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!