:

Szerző: Ady Krisztián

2003. január 7. 17:21

A Microsoft itthon is bevezeti eredetiségvizsgáló szolgáltatását

[Microsoft] Mivel a magyar piacon egyre több Microsoft logóval ellátott hamis CD és hardvereszköz kapható, a Microsoft Magyarországon is bevezeti ingyenes eredetiségvizsgáló szolgáltatását.

[Microsoft] Mivel a magyar piacon egyre több Microsoft logóval ellátott hamis CD és hardvereszköz kapható, a Microsoft Magyarországon is bevezeti ingyenes eredetiségvizsgáló szolgáltatását.

Amennyiben a vásárló meg szeretne győződni arról, hogy a megvásárolt Microsoft logót tartalmazó termék eredeti-e, elküldheti azt a Microsoft Termékazonosító csoportjához. A Termékazonosító csoport megvizsgálja a terméket és a beérkezéstől számított négy munkanapon belül választ ad arra, hogy a termék eredeti-e.

Azok, akik a vásárlás napjától számított 6 hónapon belül beküldik a gyanús terméket ellenőrzésre a termékhez kapott összes anyaggal, dokumentummal és a csomagolással együtt (ideértve a számlát, amelyen fel van tüntetve a vásárlás helye) és a termék hamisnak bizonyul, cserébe kaphatnak egy eredeti Microsoft terméket.

A nyilvánvalóan hamis szoftvereket, például írott CD-lemezeket, valamint kirakodóvásárokon, bolhapiacokon, internetes aukciós webhelyeken elérhető gyűjteményes CD-ket nem cseréli ki a Microsoft eredetire.

A termékazonosító szolgáltatásról, valamint a beküldés és a csere feltételeiről bővebb információ a Microsoft weboldalán érhető el.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.