Szerző: Barna József

2003. január 6. 20:31

Elindult a Pro-Gaming online liga

Tegnap elindult a Pro-Gaming Online Liga , amely a szervezők elmondása szerint hazánk első pénz- és tárgynyereményeket biztosító internetes és LAN ligája. A liga új honlapján az alábbi népszerű kategóriában jelentkezhetnek az érdeklődők: Half-Life: Counter Strike 5vs5; Warcraft III 1vs1 és 2vs2; Unreal Tournament 1vs1 és CTF; Unreal Tournament 2003 1vs1, 2vs2 és CTF; Starcraft Brood War 1vs1; Quake 3 Arena 1vs1, 2vs2, 4vs4 (team); valamint Return to Castle Wolfenstein 6vs6 (team).

[HWSW] Tegnap elindult a Pro-Gaming Online Liga, amely a szervezők elmondása szerint hazánk első pénz- és tárgynyereményeket biztosító internetes és LAN ligája. A liga új honlapján az alábbi népszerű kategóriában jelentkezhetnek az érdeklődők: Half-Life: Counter Strike 5vs5; Warcraft III 1vs1 és 2vs2; Unreal Tournament 1vs1 és CTF; Unreal Tournament 2003 1vs1, 2vs2 és CTF; Starcraft Brood War 1vs1; Quake 3 Arena 1vs1, 2vs2, 4vs4 (team); valamint Return to Castle Wolfenstein 6vs6 (team).

A ligára jelentkezni január 28-ig lehet, kategóriánként 1000 forint nevezési díjat befizetése mellett. A szervezők elmondása szerint az első körben csoportokba osztott játékosok, klánok játszanak körmérkőzéseket, majd a küzdelmek egyenes kiesési rendszerben egy főtáblán és vigaszágon folytatódnak. A legjobb nyolc játékos és klán végül helyi hálózaton mérheti össze tudását. Minden kategóriában az első öt helyezett pénz-, illetve nem megnevezett tárgynyereményekben részesül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról