Szerző: castor

2003. január 6. 20:01

Javítócsomag jelenik meg a Raven Shield demó verziójához

Az Ubi Soft ma bejelentette, hogy hamarosan kiadnak egy

Az Ubi Soft ma bejelentette, hogy hamarosan kiadnak egy javítócsomagot a Raven Shield demó verziójához, mely orvosolni fog több apró hibát, csalási lehetőséget és tartalmazni fogja az optimalizált hálózati kódot.

De a csomag legfőbb érdekessége, hogy tartalmazni fog egy új játékmódot, valamint egy eddig nem látott brazíliai pályát. A november közepén kiadott demóban eredetileg csak két pályát (Prison, Street City Large) próbálhattunk ki Survival, illetve Team Survival módban. Az új játékmódban (Escort the Pilot) a feladat egy ellenséges területen bajba jutott pilóta kimenekítése lesz.

A teljes verzió sztoriját Tom Clancy dolgozta ki, aki eddig minden Rainbow Six-rész, a The Sum of All Fears, valamint a Splinter Cell fejlesztésében is aktívan részt vett. Az Unreal grafikus motort használó programban az egyik legnagyobb újítás a Red Storm csapat eddigi kommandós játékaihoz képest, hogy a játékos itt már láthatja a kezében lévő fegyvert.

A játék Xbox, illetve PC platformokra jelenik meg. Azonban mivel a fejlesztők nem tudták tartani a karácsonyi szezonra ütemezett megjelenést, így csak ezév februárjában nyílik lehetőségünk leszámolni a terroristákkal.

a címlapról