Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 31. 09:56

Új vezeték nélküli internetszolgáltatás Dél-Budán

Újabb vállalkozás kezdte meg internet-hozzáférés szolgáltatását Budapest XXII. kerületében. A Pilátus-Comp Kft. Téténynet néven indított mikrohullámú szolgáltatása a XXII. kerületi Bartók Béla út környékén vehető igénybe.

[HWSW] Újabb vállalkozás kezdte meg internet-hozzáférés szolgáltatását Budapest XXII. kerületében. A Pilátus-Comp Kft. Téténynet néven indított mikrohullámú szolgáltatása a XXII. kerületi Bartók Béla út környékén vehető igénybe.

A szolgáltató díjcsomagjaiban fel- és letöltésre egyaránt 512 kbit/s sebességet, valamint fix IP-címet ígér. A legolcsóbb díjcsomag belépési díj nélkül havi 7 600 forint (+ áfa), ám ebben az esetben valamennyi eszközről -- hálózati kártya, antenna és az antennakábel -- az ügyfélnek kell gondoskodnia. A havi 12 000 forintos (+ áfa) csomag már tartalmazza az eszközök bérleti díját is.

Az adatforgalmi korlát nélkül kínált csomagokról, lefedettségről és a szolgáltatás részleteiről a www.tetenynet.hu oldalon lehet tájékozódni.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 25. 20:23

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!