Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 31. 09:56

Új vezeték nélküli internetszolgáltatás Dél-Budán

Újabb vállalkozás kezdte meg internet-hozzáférés szolgáltatását Budapest XXII. kerületében. A Pilátus-Comp Kft. Téténynet néven indított mikrohullámú szolgáltatása a XXII. kerületi Bartók Béla út környékén vehető igénybe.

[HWSW] Újabb vállalkozás kezdte meg internet-hozzáférés szolgáltatását Budapest XXII. kerületében. A Pilátus-Comp Kft. Téténynet néven indított mikrohullámú szolgáltatása a XXII. kerületi Bartók Béla út környékén vehető igénybe.

A szolgáltató díjcsomagjaiban fel- és letöltésre egyaránt 512 kbit/s sebességet, valamint fix IP-címet ígér. A legolcsóbb díjcsomag belépési díj nélkül havi 7 600 forint (+ áfa), ám ebben az esetben valamennyi eszközről -- hálózati kártya, antenna és az antennakábel -- az ügyfélnek kell gondoskodnia. A havi 12 000 forintos (+ áfa) csomag már tartalmazza az eszközök bérleti díját is.

Az adatforgalmi korlát nélkül kínált csomagokról, lefedettségről és a szolgáltatás részleteiről a www.tetenynet.hu oldalon lehet tájékozódni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról