Szerző: Barna József

2002. december 30. 20:10

Piacon az Archos hordozható DVD-írója

A hordozható eszközeiről, MP3-lejátszóiról, merevlemezeiről ismert egyesült államokbeli Archos karácsony másnapján jelentette be, hogy megkezdte első hordozható DVD-írójának forgalmazását. Az Archos DExDVD-RW2 a DVD Forum által preferált formátumokat támogatja, ráadásként pedig a DVD-RAM lemezeket is megírhatjuk vele.

[HWSW] A hordozható eszközeiről, MP3-lejátszóiról, merevlemezeiről ismert egyesült államokbeli Archos karácsony másnapján jelentette be, hogy megkezdte első hordozható DVD-írójának forgalmazását. Az Archos DExDVD-RW2 a DVD Forum által preferált formátumokat támogatja, ráadásként pedig a DVD-RAM lemezeket is megírhatjuk vele.

Az Archos DExDVD-RW2 DVD-író a nagysebességű adatátvitelt biztosító USB 2.0 felületen keresztül kapcsolható a számítógéphez, a DVD-R és DVD-RAM lemezeket 2x-es, az újraírható DVD-RW médiákat pedig 1x-es sebességgel képes írni. A készülék természetesen CD-lemezek égetésére is használható: 12x-es sebességgel írja a CD-R és 8x-os sebességgel a CD-RW lemezeket.

A külső DVD-író a VideoWave Movie Creator és Easy CD Creator szoftverekkel együtt 350 dolláros ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról