Szerző: Barna József

2002. december 30. 10:42

Az FIC is szállítja nForce2 chipkészletes alaplapját

A tajvani First International Computer (FIC) nemrégiben jelentette be AMD Athlon és Duron processzorokat támogató, NVIDIA nForce2 chipkészletre épülő alaplapját, az AU11-et.

A tajvani First International Computer (FIC) nemrégiben jelentette be AMD Athlon és Duron processzorokat támogató, NVIDIA nForce2 chipkészletre épülő alaplapját, az AU11-et.

A lapon a 8x AGP foglalat mellett 6 PCI és 3 DDR DIMM foglalat található. Utóbbiakba maximálisan 3 Gbyte DDR266/333/400 memóriamodul helyezhető. A terméken az NVIDIA nForce2 SPP és MCP-T páros teljesít szolgálatot, utóbbinak köszönhetően két hálózati, egy Firewire- és USB 2.0-vezérlő, valamint a valós idejű Dolby Digital 5.1-kódolás is szerepel a kínált szolgáltatások között. Az alaplap azonban nem rendelkezik digitális audiokimenettel.

Az AU11 fel van szerelve az FIC repertoárjában megtalálható technológiákkal, így BIOS-a támogatja a bootlogó testre szabását és a túlhajtást. A termékhez a gyártó a Norton Anti Virus, Norton Ghost, Norton Personal Firewall és Adobe Acrobat Reader alkalmazásokat mellékeli.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 21:34

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!