Szerző: castor

2002. december 29. 10:07

Friss képek jelentek meg a World War II: RTS című stratégiai játékból

Az 1C Company fejlesztőcsapat kiadott néhány friss képet a World War II: RTS munkacímmel készülő stratégiai játékukból. A programot az angol Codemasters kiadó fogja megjelentetni 2004 tavaszán.

HIRDETÉS

Az 1C Company fejlesztőcsapat kiadott néhány friss képet a World War II: RTS munkacímmel készülő stratégiai játékukból. A programot az angol Codemasters kiadó fogja megjelentetni 2004 tavaszán.

A csodálatos grafikával büszkélkedő játék a készítők ígérete szerint teljesen hű lesz a történelemhez. Ezt azonban kezelhetjük akár kész tényként is, hisz a csapat már bizonyított a -- szintén ebben az időszakban játszódó -- IL-2 Sturmovik című repülőszimulátorral. A hadjáratok során a játékos Európa számos helyszínén megfordulhat majd, ugyanis mintegy száz küldetés vár az újdonsült parancsnokokra.

A háború hat évét feldolgozó történet során lehetőségünk nyílik a brit, német, amerikai, orosz és francia erők vezetésére is. Katonáink különböző tulajdonságokkal rendelkeznek majd, mint például tapasztalat, ügyesség, vagy találékonyság.

A programot a 2003-ban Los Angelesben megrendezendő E3 kiállításon mutatják be a nagyközönség előtt. A fejlesztők elmondása szerint a World War II: RTS cím egyelőre csak ideiglenes, ez a későbbiek során valószínűleg megváltozik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 11:25

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.