Szerző: Vörös Péter

2002. december 23. 08:42

Az Ericsson harmadik generációs mobiltelefon-hálózati szerződést kötött a dán TDC Mobillal

[WSJ] Az Ericsson bejelentette, hogy megkötötték a dán TDC Mobil által működtetendő harmadik generációs mobiltelefon-hálózat elsődleges szállítói szerződését. A WCDMA szabványt használó hálózat első berendezéseit januárban szállítja le az Ericsson. A TDC Mobil az Európa 13 országában működő dán TDC AS távközlési cég része.

A svéd vállalat egyúttal azt is közölte, hogy a Telefon AB L.M. Ericsson Dél-Stockholmban, Telefonplanban lévő központja jövőre átköltözik a Stockholmtól északra elhelyezkedő Kistába. Az átköltözés több fázisban fog lezajlani 2003-ban.

A lépésre a költségek csökkentése és a hatékonyság javítása miatt kerül sor, bár konkrétan nem közölték, hogy mekkora megtakarításra számítanak. Az Ericsson részlegeinek jelentős része -- például a nagy rendszerek üzletága és a kutatás-fejlesztési részleg -- már jelenleg is Kistában van.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról