Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 19. 19:02

Non-stop lett az Index ingyennete

[Index - HWSW] Mától 24 órán keresztül érhető el az Index ingyenes

[Index - HWSW] Mától 24 órán keresztül érhető el az Index ingyenes internetszolgáltatása. Az tartalomszolgáltatók közül elsőként ingyennetet indító Index korábban hajnali 2 és délután 6 között biztosított hozzáférést, ám a jövőben az időbeli korlátozás megszűnik.

Az index hálózati partnere, a PSINet-ből a közelmúltban ismét Elenderré alakult szolgáltató valamennyi Matáv- és Hungarotel-területen lakó modemes felhasználónak biztosítja a hozzáférést az index@index felhasználónév és az index jelszó párossal.

Magyarország hét ingyenes internetet kínáló vállalkozása közül négy már 24 órán keresztül kínálja a hozzáférést, igaz, csak egyetlen olyan szolgáltató van, mely valóban országos lefedettséggel büszkélkedhet -- ez az Enternet partnereként működő SWI Kft.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 20:44

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!