Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 19. 17:06

Az ünnepek idején ingyen telefonálhatnak a Monortel előfizetői

A Pest megye délkeleti részén, 43 településen

[HWSW] A Pest megye délkeleti részén, 43 településen szolgáltató Monor Telefon Társaság Rt. előfizetői az év végi ünnepek idején, karácsonykor és Szilveszter napján az egész körzeten belül korlátlanul, ingyenesen telefonálhatnak.

Magyarország egyetlen egykörzetes, helyi koncessziós távközlési szolgáltatója úgy döntött, hogy hagyományos év végi nyereményjátéka mellett idén is ingyenes telefonálási lehetőséget biztosít előfizetői számára a decemberi ünnepek idejére.

A főváros déli peremén (a monori központú 29-es körzetben) 43 települést ellátó Monor Telefon Társaság (MTT) egyéni előfizetői 2002. december 24-én és december 31-én, a 29-es körzeten belül mind helyben, mind pedig a települések között korlátozás nélkül, teljesen ingyenesen telefonálhatnak. Az MTT ebben az időszakban -- a megadott napokon 0-tól 24 óráig -- sem kapcsolási, sem percdíjat nem számít fel egyéni előfizetőinek.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.