Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 19. 10:34

Megújult a Freemail

Megszépült külsővel és számos új kényelmi szolgáltatással

Megszépült külsővel és számos új kényelmi szolgáltatással jelentkezett Magyarország legnépszerűbb ingyenes internetes levelezési rendszere, a Freemail.

Szebb, egyszerűbb, használhatóbb: az [origo] és a C3 stábja igyekezett kellemesebbé és még könnyebbé tenni annak a rengeteg internetezőnek a levelezését, akik a [freemail] több mint egymillió postafiókját használják. A levelezőszolgáltatás új arculata illeszkedik az [origo] arculatához, így a portált használók jobban kiismerhetik magukat a felületen. A [freemail] és az [origo] kapcsolata szorosabbá és szervesebbé vált. Minden oldalon megtalálható az a navigációs panel, melynek révén el lehet jutni a portál bármelyik szegletébe, és lehet keresni a Vizsla segítségével. Sőt, az [origo] legfrissebb híreit is olvashatják az érdeklődők. Az új arculat ugyanakkor megtartotta a [freemail] korábbi elrendezését, azaz minden ugyanott és ugyanúgy érhető el, mint korábban.

Egyúttal egy sor régóta várt, új kényelmi szolgáltatás is bevezetésre került. Ezek a vírusszűrés, a levélkézbesítési szabályok (szűrők), a levélírás felfüggesztése, a levelek lemezre mentése, a levelek rendezése bármely paraméter szerint és visszajelzés a kiküldött levelek olvasottságáról.

Ezentúl a beérkező leveleket először átvizsgálja a központi vírusszűrő rendszer, és megakadályozza a vírusok célba jutását. A saját szűrők révén automatikusan mappákba rendezhetjük beérkező leveleinket az általunk megadott szempontok szerint. De akár blokkolhatunk is bizonyos címekről érkező leveleket, vagy átirányíthatjuk őket egy másik címre, és automatikus választ is küldhetünk.

Ha valamiért félbe kell hagynunk egy levelet, elég megnyomni a "felfüggeszt" gombot, és legközelebb onnan folytathatjuk, ahol abbahagytuk. Szintén csak egyet kell kattintanunk a mentés ikonra, és máris elmenthetjük leveleinket, akár a számítógép merevlemezére, akár egy floppyra. Bármely mappában sorba rendezhetjük a leveleket akár feladó, méret, téma vagy dátum szerint. Végül pedig kérhetünk visszajelzést, amin t a címzett megnyitotta az általunk küldött levelet.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 21:03

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!