Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 18. 18:14

Ingyenes nemzetközi telefonálási lehetőség december 24-én

2002. december 24-én magyarországi helyi idő szerint 18:00 és 24:00 óra között ingyen telefonálhatnak a NeoPhone kártyatulajdonosok az Amerikai Egyesült Államok, Kanada és az EU-tagállamok vezetékes hálózataiba.

[HWSW] 2002. december 24-én magyarországi helyi idő szerint 18:00 és 24:00 óra között ingyen telefonálhatnak a NeoPhone kártyatulajdonosok az Amerikai Egyesült Államok, Kanada és az EU-tagállamok vezetékes hálózataiba.

Az akciót érintő országok vezetékes hálózatába irányuló telefonhívások értékét az EuroWeb decemer 26-a éjfélig jóváírja a kártyákon. Az EuroWeb Rt. akciójában a NeoPhone ONLINE, NeoPhone INSTANT kártyatulajdonosok egyaránt élvezhetik az ingyenes telefonálás lehetőségét. A percdíjakról és a szolgáltatás további részleteiről bővebb információ a www.neophone.hu weboldalon, illetve a NeoPhone ügyfélszolgálatán kapható.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról