Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 18. 12:46

A Symantec bejelentette a Symantec AntiVirus for Microsoft ISA Servert

A Symantec Corp. ma jelentette be a Symantec AntiVirus for Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Servert, amely méretezhető és megbízható vírusfelismerést és helyreállítást biztosít az ISA szervereken zajló HTTP, FTP és SMTP forgalmon.

A Symantec Corp. ma jelentette be a Symantec AntiVirus for Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Servert, amely méretezhető és megbízható vírusfelismerést és helyreállítást biztosít az ISA szervereken zajló HTTP, FTP és SMTP forgalmon.

A Symantec AntiVirus for ISA Server meggátolja az új veszélyeket abban, hogy bejussanak egy szervezethez az ISA szerveren keresztül, ezzel segítséget nyújt a járványok kitörésének megakadályozásában. Az ISA Server egy bővíthető tűzfal és web átmeneti tár kiszolgáló, amely a szabályzatalapú védelem céljára integrálva van a Windows 2000-rel.

Az ISA kezelőkonzollal integrált Symantec AntiVirus for ISA Server lehetőséget nyújt a rendszergazdáknak, hogy az összes lényeges fájlformátumban (ideértve a tömörített fájlformátumokat is) előforduló veszélyek ellen könnyen konfigurálhassanak riasztást és védelmet. A kifejezetten az ISA Serveren keresztül zajló HTTP-, FTP- és SMTP-forgalom védelmére alkotott megoldás a Symantec sebességre optimalizált, ugyanakkor a meglevő hálózati infrastruktúrával szemben minimális erőforrásigénnyel fellépő, díjnyertes eljárásait használja.

A folyamatos védelem, valamint a rendszer kezelési terheinek csökkentése érdekében ezek az eljárások a vírusazonosítók és víruselhárító motorok önműködő frissítését, valamint a korábban ismeretlen veszélyek elleni védelmet biztosítják.

A Symantec AntiVirus for ISA Serverrel az informatikusok kezébe az e-maillel terjedő és webes veszélyek elleni védekezéshez egy nagy teljesítményű, méretezhető és megbízható megoldás kerül, amely megakadályozza a veszélyek eljutását a felhasználói gépekre. Az összetett levélforgalmi szabályokon keresztül a Symantec AntiVirus for ISA Server megakadályozza az új vírusokat abban, hogy eljussanak a szervezet levélszerverére és a levél tárgya, csatolmánya vagy mérete alapján történő megállításával takarékoskodik a szerver erőforrásaival.

A Symantec AntiVirus for ISA Servert a Symantec Security Response, a számítógép-használókat világszerte segítő és a napjaink legösszetettebb veszélyei ellen védő és azokra reagáló védelmi mérnökök, behatolási és vírusszakértők csapata támogatja.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 23:07

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!