:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 18. 12:46

A Symantec bejelentette a Symantec AntiVirus for Microsoft ISA Servert

A Symantec Corp. ma jelentette be a Symantec AntiVirus for Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Servert, amely méretezhető és megbízható vírusfelismerést és helyreállítást biztosít az ISA szervereken zajló HTTP, FTP és SMTP forgalmon.

A Symantec Corp. ma jelentette be a Symantec AntiVirus for Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Servert, amely méretezhető és megbízható vírusfelismerést és helyreállítást biztosít az ISA szervereken zajló HTTP, FTP és SMTP forgalmon.

A Symantec AntiVirus for ISA Server meggátolja az új veszélyeket abban, hogy bejussanak egy szervezethez az ISA szerveren keresztül, ezzel segítséget nyújt a járványok kitörésének megakadályozásában. Az ISA Server egy bővíthető tűzfal és web átmeneti tár kiszolgáló, amely a szabályzatalapú védelem céljára integrálva van a Windows 2000-rel.

Az ISA kezelőkonzollal integrált Symantec AntiVirus for ISA Server lehetőséget nyújt a rendszergazdáknak, hogy az összes lényeges fájlformátumban (ideértve a tömörített fájlformátumokat is) előforduló veszélyek ellen könnyen konfigurálhassanak riasztást és védelmet. A kifejezetten az ISA Serveren keresztül zajló HTTP-, FTP- és SMTP-forgalom védelmére alkotott megoldás a Symantec sebességre optimalizált, ugyanakkor a meglevő hálózati infrastruktúrával szemben minimális erőforrásigénnyel fellépő, díjnyertes eljárásait használja.

A folyamatos védelem, valamint a rendszer kezelési terheinek csökkentése érdekében ezek az eljárások a vírusazonosítók és víruselhárító motorok önműködő frissítését, valamint a korábban ismeretlen veszélyek elleni védelmet biztosítják.

A Symantec AntiVirus for ISA Serverrel az informatikusok kezébe az e-maillel terjedő és webes veszélyek elleni védekezéshez egy nagy teljesítményű, méretezhető és megbízható megoldás kerül, amely megakadályozza a veszélyek eljutását a felhasználói gépekre. Az összetett levélforgalmi szabályokon keresztül a Symantec AntiVirus for ISA Server megakadályozza az új vírusokat abban, hogy eljussanak a szervezet levélszerverére és a levél tárgya, csatolmánya vagy mérete alapján történő megállításával takarékoskodik a szerver erőforrásaival.

A Symantec AntiVirus for ISA Servert a Symantec Security Response, a számítógép-használókat világszerte segítő és a napjaink legösszetettebb veszélyei ellen védő és azokra reagáló védelmi mérnökök, behatolási és vírusszakértők csapata támogatja.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.