:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 17. 15:35

Nevet változtat a MicronPC

A MicronPC bejelentette, hogy a jövő év első felében a vállalat nevét MPC-re, a weboldalának címét pedig micronpc.com-ról buympc.com-ra változtatja.

A MicronPC bejelentette, hogy a jövő év első felében a vállalat nevét MPC-re, a weboldalának címét pedig micronpc.com-ról buympc.com-ra változtatja.

"Ez egy logikus lépés a vállalat fejlődésében" -- mondta Mike Adkins vezérigazgató. "Az új név nyilvánvalóvá teszi, hogy a vállalatnak nincs köze a korábbi anyavállalat Micron Technologyhoz. Az elmúlt időszakban elért eredmények alapján itt az ideje továbblépni és új nevet választani."

A cég bejelentése szerint a elkövetkező hat hónap során mind a MicronPC, mind pedig az MPC nevet használni fogják a termékeken, illetve a vállalati emblémában és a reklámanyagokban, azonban 2003 júniusától kezdve már csak az MPC név lesz látható.

A Micron Technology 2001 tavaszán adta el PC-gyártó üzletágát a Gores Technology Groupnak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.