Szerző: Barna József

2002. december 16. 20:57

Újabb tuningbarát videokártya az Albatrontól

A tajvani Albatron Technology ma bejelentette kiváló túlhajthatósági paraméterekkel rendelkező Turbo videokártya-családjának legújabb tagját. A Ti4680P Turbo a 8x AGP interfészt támogató GeForce4 Ti4200-8X grafikus processzort használja, miközben nyomtatott áramköri lemeze a GeForce4 Ti4600 nyolcrétegű referenciadesignjára épül, biztosítva a stabil működést a specifikációt meghaladó magas órajeleken.

HIRDETÉS

[HWSW] A tajvani Albatron Technology ma bejelentette kiváló túlhajthatósági paraméterekkel rendelkező Turbo videokártya-családjának legújabb tagját. A Ti4680P Turbo a 8x AGP interfészt támogató GeForce4 Ti4200-8X grafikus processzort használja, miközben nyomtatott áramköri lemeze a GeForce4 Ti4600 nyolcrétegű referenciadesignjára épül, biztosítva a stabil működést a specifikációt meghaladó magas órajeleken.

Az Albatron Ti4680P Turbo 128 Mbyte memóriával kerül forgalomba. A kártyán a grafikus processzor 250 MHz-en, míg a memóriamodulok 550 MHz-en működnek alapbeállításban. Azonban a BGA tokozású 3,3 ns-os memóriachipeknek köszönhetően a gyári értékeknél jóval magasabb sebesség is elérhető. Korábbi tesztjeink szerint e kártyák problémamentesen üzemelnek a GeForce4 Ti4600 specifikációi feletti beállításokkal is.

A Ti4680P Turbo videokártya azonnal megvásárolható az Albatron viszonteladóinál, fogyasztói áráról egyelőre nincs információnk.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 11:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.