Szerző: sammer

2000. május 7. 05:32

Deus Ex shotok

Az Eidos Interactive kiadott három exkluziv screenshotot a Deus Ex-ből, ami egy Unreal motorra épülő futurisztikus Akció/RPG játék.

Az új évezred. A földi civilizáció az összeomlás szélén áll. Az egész kereskedelem és a gazdaság egy hatalmas káosszá alakult. Az emberek nem tudnak hova menekülni. Mindenfelé elszabadult halálos vírusok tizedelik a lakosságot. A terrorizmus már mindenhol természetes jelenségnek számít. Percek vannak már csak hátra az apokalipszisig......

Ez a zűrös, erőszakos és szenvedő világ a hatalmon lévő korrupt vezetőség egy ősi összeesküvés eredménye, akiknek az árnyékában kezd feltűnni egy legenda......Az összeesküvőknél nagyobb erő? Ebben senki sem hisz. Senki, kivéve téged.

Elindulsz körbeutazni a világot, új képességekre teszel szert és szövetségesek hadát szerzed. Szükséged lesz kémkedésre, stratégiára és akcióra. De ne felejtsd el, nem bízhatsz senkiben. A legjobb barátodról is kiderülhet, hogy az összeesküvőknek dolgozik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról