Szerző: roberto

2002. december 16. 11:11

Friss irodai alkalmazások a KDE környezethez: KOffice 1.2.1

[KDE.org] Megjelent a KDE grafikus környezethez készített

[KDE.org] Megjelent a KDE grafikus környezethez készített integrált irodai szoftvercsomag, a KOffice újabb kiadása. Az 1.2.1-es verzió majdnem minden komponensét érintő újdonság a programok még gyorsabb betöltődése, és a nagy fontméretek (>163 pt) kezelése. Rengeteg javítás történt a táblázatkezelőben (KSpread), és a szövegszerkesztő (KWord) jó néhány konvertáló eszköze is frissült (RTF beolvasás, LaTeX beolvasás).

A múlt hét végén kiadott 1.2.1-es verzióhoz a fejlesztők a KDE 3.0.5-ös kiadását javasolják. A KOffice csomagok forráskódja, valamint a Conectiva, Debian, Mandrake, Red Hat, Slackware és SuSE Linuxokhoz fordított bináris csomagok a download.kde.org-ról tölthetőek le.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 21:52

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!