Szerző: sammer

2000. március 8. 02:17

Kingdom Under Fire

Rengeteg

Képek...Rengeteg új kép került nyílvánosságra a Kingdom Under Fire nevű 3D-s akció és valós idejű stratégiai játékból. A fejlesztők az RTS alapot kibővítették szerepjátékos elemekkel, és az egész egy fantasy világban játszódik. A játék demójának kiadását júliusra tervezik, míg a teljes verzió szeptember környékén fog megjelenni.
A Kingdom Under Fire egy olyan világban játszódik, ahol az emberek és a Legion faj háborúban áll egymással. A 7 hős egyikének szerepében kell megfelelni a kihívásoknak, helytállni a múlt csatáiban, és átalakítani azokat. Fel kell fedezni a fajok rejtett valóságát 7 karakter-specifikus RPG küldetésen keresztül, és 20 verseny-orientált RTS misszióban. A játékban 70 speciális erő van, varázslatok, különleges képességek. Egységeket kell építeni és irányítani, amíg eléggé fel-nem készülünk a támadásra. Egy-egy küldetés teljesítése után tapasztalati pontokat, különleges képességeket kapunk.
A game 3 online játékmóddal rendelkezik: RTS, deathmatch és online kutatás. RTS módban egyszerre 8-an játszhatnak a hálón. Az akció-orientált deathmatch módban változatos varázslati lehetőségek és eszközök vannak. Az "online kutatás" mód hasonló az egyjátékos módhoz: egy hős szerepében kell a többiekkel együtt 14 szörnyektől hemzsegő földalatti pályán keresztül harcolni magunkat.
Kattints ide a képekhez

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról