Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 13. 17:33

Ingyen Gamer magazin jár a GameStar előfizetőinek?

Lapunk információi szerint a mai napon a GameStar magazin előfizetői közül többen is Gamer magazint találhattak a postaládájukban, noha a lapot nem kérték és nem fizettek rá elő.

HIRDETÉS

Lapunk információi szerint a mai napon a GameStar magazin előfizetői közül többen is Gamer magazint találhattak a postaládájukban, noha a lapot nem kérték és nem fizettek rá elő.

A GameStar magazint kiadó IDG Magyarországi Lapkiadó Kft. sajtóközleményben hozta nyilvánosságra, hogy az előfizetői adatbázis tudta és beleegyezése nélkül került illetéktelen kezekbe. Az IDG elhatárolódik az eseménytől és minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy a GameStar magazin előfizetői címlistájának jogtalan felhasználását megakadályozza.

Mint ismeretes, a Gamer magazin az ősz elején jelent meg először, a lapot a korábbi PC Guru szerkesztőségi csapata készíti az IPMA-Media Kft. égisze alatt. Az újságot korábban Guru Gamernek hívták, azonban az IPMA-Media Kft. és a Vogel Publishing Kft. közötti jogvita miatt a bíróság az IPMA-Mediát átmenetileg eltiltotta a Guru név használatától.

Lapunk értesülései szerint amióta a lap neve Guru Gamerről Gamerré rövidült, az eladott példányszám jelentősen visszaesett. Kérdés, hogy az előfizetők ilyen módon való "toborzása" mennyire etikus, illetve mennyire kelt visszatetszést a szakmán belül.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 23:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.