Szerző: Ady Krisztián

2002. december 12. 16:30

IBM - Borland ingyenes szemináriumok Budapesten is

[MMD] Párhuzamosan az Egyesült Államokban indított szemináriumokkal, december 11-én Gyors C++ megoldás fejlesztés Linuxon Borland Kylix-szel az IBM DB2-re építve címmel az IBM és a Borland itthon is megkezdte ingyenes oktatási programját a szoftverfejlesztők számára. Az oktatási sorozat célja, hogy elősegítsék olyan alkalmazások kifejlesztését, melyeket független szoftverfejlesztők kis- és középvállalatok számára készítenek.

[MMD] Párhuzamosan az Egyesült Államokban indított szemináriumokkal, december 11-én "Gyors C++ megoldás fejlesztés Linuxon Borland Kylix-szel az IBM DB2-re építve" címmel az IBM és a Borland itthon is megkezdte ingyenes oktatási programját a szoftverfejlesztők számára. Az oktatási sorozat célja, hogy elősegítsék olyan alkalmazások kifejlesztését, melyeket független szoftverfejlesztők kis- és középvállalatok számára készítenek.

A Borland fejlesztőkörnyezetének, míg az IBM DB2 adatbázis-kezelőjének szélesedő piacában bízik. A kurzus illeszkedik az IBM és a Borland e nyáron kötött stratégiai megállapodásába, melynek alapján az IBM DB2 Universal Developer's Edition és DB2 Universal Personal Edition szoftverei mellé a Borland Delphi Studio Architect, C++Builder, Enterprise és Kylix alkalmazásainak 30 napos próbaverzióit kínálja, míg a Borland fejlesztői megoldásaihoz a DB2-t mellékeli.

A Borland és az IBM egy közös portált is létrehozott a szoftverfejlesztők támogatására. Az oktatási sorozat további előadásai a Linux debuggolás, az adatbázis fejlesztés, a köztes szoftverek, a cégek üzleti folyamatainak világhálóra adaptálását, s a Web Services kérdéseit járják körül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.