Szerző: Ady Krisztián

2002. december 12. 16:30

IBM - Borland ingyenes szemináriumok Budapesten is

[MMD] Párhuzamosan az Egyesült Államokban indított szemináriumokkal, december 11-én Gyors C++ megoldás fejlesztés Linuxon Borland Kylix-szel az IBM DB2-re építve címmel az IBM és a Borland itthon is megkezdte ingyenes oktatási programját a szoftverfejlesztők számára. Az oktatási sorozat célja, hogy elősegítsék olyan alkalmazások kifejlesztését, melyeket független szoftverfejlesztők kis- és középvállalatok számára készítenek.

[MMD] Párhuzamosan az Egyesült Államokban indított szemináriumokkal, december 11-én "Gyors C++ megoldás fejlesztés Linuxon Borland Kylix-szel az IBM DB2-re építve" címmel az IBM és a Borland itthon is megkezdte ingyenes oktatási programját a szoftverfejlesztők számára. Az oktatási sorozat célja, hogy elősegítsék olyan alkalmazások kifejlesztését, melyeket független szoftverfejlesztők kis- és középvállalatok számára készítenek.

A Borland fejlesztőkörnyezetének, míg az IBM DB2 adatbázis-kezelőjének szélesedő piacában bízik. A kurzus illeszkedik az IBM és a Borland e nyáron kötött stratégiai megállapodásába, melynek alapján az IBM DB2 Universal Developer's Edition és DB2 Universal Personal Edition szoftverei mellé a Borland Delphi Studio Architect, C++Builder, Enterprise és Kylix alkalmazásainak 30 napos próbaverzióit kínálja, míg a Borland fejlesztői megoldásaihoz a DB2-t mellékeli.

A Borland és az IBM egy közös portált is létrehozott a szoftverfejlesztők támogatására. Az oktatási sorozat további előadásai a Linux debuggolás, az adatbázis fejlesztés, a köztes szoftverek, a cégek üzleti folyamatainak világhálóra adaptálását, s a Web Services kérdéseit járják körül.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 21:58

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!