Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Alsó árkategóriába tartozó 15"-os LCD-monitort dob piacra az IIYAMA

Ady Krisztián, 2002. december 11. 14:47
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Digit-Life] December második felétől lesz kapható Japánban az IIYAMA új LCD-monitora, mely az alacsony árak ellenére igen impresszív adatokkal rendelkezik, legalábbis ami a gyártó által megadott adatokat illeti. A két színben elérhető 15-os monitorban apró hangszóró is található, valamint fejhallgatókimenet is növeli a funkcionalitást.

[Digit-Life] December második felétől lesz kapható Japánban az IIYAMA új LCD-monitora, mely az alacsony árak ellenére igen impresszív adatokkal rendelkezik, legalábbis ami a gyártó által megadott adatokat illeti. A két színben elérhető 15"-os monitorban apró hangszóró is található, valamint fejhallgatókimenet is növeli a funkcionalitást.

Az AX3817UT monitorba épített 15"-os LCD-panel 1024 x 768 pixeles felbontást képes optimálisan megjeleníteni. A gyártó által megadott adatok szerint a maximális fényerő 300 kandella/m2, a kontraszt arány 450:1-hez, a horizontális láthatósági szög 150, a vertikális 110 fok.

A monitort analóg bemenettel látta el az IIYAMA, DVI-bemenet sajnos nem található rajta. Tömege 3,5 kg. Az IIYAMA AX3817UT szürke és fekete verzióban lesz elérhető, várható ára 340 dollár körül lesz a japán piacon.

Kapcsolódó cikkünk: 15 hüvelykes TFT-LCD megjelenítők tesztje