Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 11. 10:27

Korlátlan internet 1790 forintért

Gusztávnet néven olyan új díjcsomagot indított el az Interpontnet Magyarország Kft. , mely elsősorban a gyakorlott internetezőket célozza. A korlátlan (0-24) modemes hozzáférést kínáló Gusztávnet díjcsomag ára havi bruttó 1790 forint, amely nem bevezető ár, hanem a szolgáltató által meghatározott állandó díjszabás. A Gusztávnet csomag a korlátlan hozzáférésen túl nev@gusztav.hu e-mailcímet is kínál előfizetőjének, s még további e-mailcímekkel bővíthető. A díjcsomag on-line formában is megrendelhető a Gusztávnet hivatalos weboldalán, a www.gusztav.hu címen.

[HWSW] Gusztávnet néven olyan új díjcsomagot indított el az Interpontnet Magyarország Kft., mely elsősorban a gyakorlott internetezőket célozza. A korlátlan (0-24) modemes hozzáférést kínáló Gusztávnet díjcsomag ára havi bruttó 1790 forint, amely nem bevezető ár, hanem a szolgáltató által meghatározott állandó díjszabás. A Gusztávnet csomag a korlátlan hozzáférésen túl nev@gusztav.hu e-mailcímet is kínál előfizetőjének, s még további e-mailcímekkel bővíthető. A díjcsomag on-line formában is megrendelhető a Gusztávnet hivatalos weboldalán, a www.gusztav.hu címen.

A 2002. január 19-ig elektronikusan regisztrált előfizetők között a szolgáltató egy Peugeot 206-os gépkocsit, valamint Gusztáv DVD-ket sorsol ki.

Olcsó, ha nem is a legolcsóbb internet-hozzáférést kínálja az Inter.net: vidéki regionális szolgáltatók pár száz forinttal tudják csak beelőzni a Gusztávnetet. Az internet-hozzáférések kapcsán azonban már nem a korlátlanság a sláger, hanem a rugalmas, a kedvezményes internetezési időszakhoz igazított díjcsomag. Lehet, a havi ezer forintos csomagok nem nyújtanak napközben is korlátlan hozzáférést, de a modemes internetezés fősodrának számító esti és éjszakai időszakban igen. Az ingyenes internet-hozzáférést kínálók közül pedig többen is a Gusztávnethez hasonló hozzáférést kínálnak -- 24 órás internet egy e-mailcímmel.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 21:21

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!