Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 11. 10:27

Korlátlan internet 1790 forintért

Gusztávnet néven olyan új díjcsomagot indított el az Interpontnet Magyarország Kft. , mely elsősorban a gyakorlott internetezőket célozza. A korlátlan (0-24) modemes hozzáférést kínáló Gusztávnet díjcsomag ára havi bruttó 1790 forint, amely nem bevezető ár, hanem a szolgáltató által meghatározott állandó díjszabás. A Gusztávnet csomag a korlátlan hozzáférésen túl nev@gusztav.hu e-mailcímet is kínál előfizetőjének, s még további e-mailcímekkel bővíthető. A díjcsomag on-line formában is megrendelhető a Gusztávnet hivatalos weboldalán, a www.gusztav.hu címen.

[HWSW] Gusztávnet néven olyan új díjcsomagot indított el az Interpontnet Magyarország Kft., mely elsősorban a gyakorlott internetezőket célozza. A korlátlan (0-24) modemes hozzáférést kínáló Gusztávnet díjcsomag ára havi bruttó 1790 forint, amely nem bevezető ár, hanem a szolgáltató által meghatározott állandó díjszabás. A Gusztávnet csomag a korlátlan hozzáférésen túl nev@gusztav.hu e-mailcímet is kínál előfizetőjének, s még további e-mailcímekkel bővíthető. A díjcsomag on-line formában is megrendelhető a Gusztávnet hivatalos weboldalán, a www.gusztav.hu címen.

A 2002. január 19-ig elektronikusan regisztrált előfizetők között a szolgáltató egy Peugeot 206-os gépkocsit, valamint Gusztáv DVD-ket sorsol ki.

Olcsó, ha nem is a legolcsóbb internet-hozzáférést kínálja az Inter.net: vidéki regionális szolgáltatók pár száz forinttal tudják csak beelőzni a Gusztávnetet. Az internet-hozzáférések kapcsán azonban már nem a korlátlanság a sláger, hanem a rugalmas, a kedvezményes internetezési időszakhoz igazított díjcsomag. Lehet, a havi ezer forintos csomagok nem nyújtanak napközben is korlátlan hozzáférést, de a modemes internetezés fősodrának számító esti és éjszakai időszakban igen. Az ingyenes internet-hozzáférést kínálók közül pedig többen is a Gusztávnethez hasonló hozzáférést kínálnak -- 24 órás internet egy e-mailcímmel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról