Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 9. 13:55

Kiszélesítette együttműködését a Computer Associates és a West McLaren Mercedes csapat

A Computer Associates és a Forma 1-es West McLaren Mercedes csapat kiszélesítette technológiai szövetségét azzal a céllal, hogy tovább fokozzák a csapat teljesítményét a versenyeken.

A Computer Associates és a Forma 1-es West McLaren Mercedes csapat kiszélesítette technológiai szövetségét azzal a céllal, hogy tovább fokozzák a csapat teljesítményét a versenyeken.

A megállapodás szerint a Computer Associates (CA) a McLaren számára olyan technikát biztosít, amely a létfontosságú informatikai rendszereket védi. A magas fokú rendelkezésre állást nyújtó BrightStor program folyamatos hozzáférést biztosít a kocsik és a boxok között élesben folyó telemetriai adatátvitelhez, de a Forma 1-es teszteken és versenyeken a McLaren kiszolgálóit is védi az operációs rendszer, vagy más programok összeomlásától.

A telemetrikus rendszer segítségével a Forma 1-es mérnökök valós időben elemezhetik az adatokat, a frissített paramétereket menet közben áttölthetik az autókra, és visszajelezhetnek a pilótáknak, hogy a pályán a lehető legjobb teljesítményt érhessék el. Az így kiszélesített együttműködési szövetséggel a szponzorálás a jövőben még többet fog jelenteni egy szokványos marketing kapcsolatnál, mivel a CA elengedhetetlenül fontos technológiát szállít a West McLaren Mercedes csapatnak.

A McLaren a CA átfogó vírusirtó megoldását, az eTrust Antivirus-t is alkalmazni fogja, hogy a csapat munkaállomásait teljes körű védelemmel lássa el a vírusok és más biztonsági kockázatokkal szemben. A megoldás a McLaren Mercedes számára kevesebb vírusfertőzést, automatikus frissítéseket és egyszerűbb menedzselést biztosít.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.