Szerző: Ady Krisztián

2000. május 6. 17:25

Átmeneti megoldásként...

Bár nem tökéletes, átmeneti megoldás lehet az ILOVEYOU és társai ellen azoknak a leveleknek a szűrése, melyekhez file van csatolva.

Bár nem tökéletes, átmeneti megoldás lehet az ILOVEYOU és társai ellen azoknak a leveleknek a szűrése, melyekhez file van csatolva.

Ezt az Outlook Express (IE5) esetén a következőképpen tudjuk megtenni:

Válasszuk ki a "Tools" > "Message rules" > "Mail" -t, majd itt a bejövő "Mail Rules" beállító ablakban kattintsunk a "New"-ra.
A megjelenő ablakban az első mezőből keressük meg a "Where the message has an attachment"-et, és jelöljük ki a mellette kévő négyzetre kattintással.
Ezután azt kell megadnunk, hogy ezzel a levéllel mit is kellene csinálni: természetesen rögtön kidobni...
A második mezőből a jelöljük ki a "Delete it" és a "Mark it as read" mezőket. Ez utóbbival nem fogja a törölt üzeneteket "kifeketíteni", ezáltal véletlenül sem fogunk rákattintani...
Ezután az OK-ra kattintva hozzá tudjuk adni a szürési listához. A fentiek természetesen csak angol verzió esetén léteznek...a magyarban könnyen meg fogjuk találni.

Mindenesetre a világméretű botrány miatt remélem a Microsoft mihamarabb kiad valami "normális" megoldást, fix-et...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról