Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 6. 16:03

Elmarad a tokiói MacWorld Expo

Az IDG World Expo Japan bejelentette, hogy az érdeklődés hiánya miatt elmarad a jövő évi MacWorld Expo kiállítás. Az IDG World Expo Japan azért döntött a kiállítás törlése mellett, mert a kiadott határidő előtt egyetlen jelentős kiállító sem jelezte részvételi szándékát -- áll a kiadott közleményben.

Az IDG World Expo Japan bejelentette, hogy az érdeklődés hiánya miatt elmarad a jövő évi MacWorld Expo kiállítás. "Az IDG World Expo Japan azért döntött a kiállítás törlése mellett, mert a kiadott határidő előtt egyetlen jelentős kiállító sem jelezte részvételi szándékát" -- áll a kiadott közleményben.

Az Apple-lel kapcsolatos rendezvények manapság nem mentesek a kisebb-nagyobb botrányoktól. Októberben az IDG World Expo bejelentette, hogy hogy 2004-től ismét Bostonban (MA, USA) tartaná a Macworld Expo rendezvényt. Az Apple ezután közölte, hogy amennyiben ez megtörténik, nem vesz részt a kiállításon.

A tokiói MacWorld Expo rendezvények legnagyobb durranását eddig mindig az Apple szolgáltatta. Idén a vállalat a japán kiállításon mutatta be új, nagyobb kapacitású iPod audiolejátszóit és 23 hüvelykes lapos kijelzőjét. Egy évvel korábban szintén a MacWorld Expo Tokyón debütált az iMac két színes mintás verziója.

Az IDG közleménye szerint bár a MacWorld Expo elmarad, az év során több olyan rendezvényt szervez Japánban, amely méltán tarthat számot az Apple Mac rajongók érdeklődésére.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.