:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 6. 16:03

Elmarad a tokiói MacWorld Expo

Az IDG World Expo Japan bejelentette, hogy az érdeklődés hiánya miatt elmarad a jövő évi MacWorld Expo kiállítás. Az IDG World Expo Japan azért döntött a kiállítás törlése mellett, mert a kiadott határidő előtt egyetlen jelentős kiállító sem jelezte részvételi szándékát -- áll a kiadott közleményben.

Az IDG World Expo Japan bejelentette, hogy az érdeklődés hiánya miatt elmarad a jövő évi MacWorld Expo kiállítás. "Az IDG World Expo Japan azért döntött a kiállítás törlése mellett, mert a kiadott határidő előtt egyetlen jelentős kiállító sem jelezte részvételi szándékát" -- áll a kiadott közleményben.

Az Apple-lel kapcsolatos rendezvények manapság nem mentesek a kisebb-nagyobb botrányoktól. Októberben az IDG World Expo bejelentette, hogy hogy 2004-től ismét Bostonban (MA, USA) tartaná a Macworld Expo rendezvényt. Az Apple ezután közölte, hogy amennyiben ez megtörténik, nem vesz részt a kiállításon.

A tokiói MacWorld Expo rendezvények legnagyobb durranását eddig mindig az Apple szolgáltatta. Idén a vállalat a japán kiállításon mutatta be új, nagyobb kapacitású iPod audiolejátszóit és 23 hüvelykes lapos kijelzőjét. Egy évvel korábban szintén a MacWorld Expo Tokyón debütált az iMac két színes mintás verziója.

Az IDG közleménye szerint bár a MacWorld Expo elmarad, az év során több olyan rendezvényt szervez Japánban, amely méltán tarthat számot az Apple Mac rajongók érdeklődésére.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.