Szerző: Ady Krisztián

2002. december 5. 17:06

Különleges tervezésű számítógépházat dobott piacra a Morex

[Clubic.com] Meglepő, különleges tervezésű házat kínál az európai üzleteken keresztül a tajvani Morex: az I-tee nevű ház valóban teljesen egyedi megjelenést kölcsönöz számítógépünknek. A lenyitható hátoldal mögött 3 db 5,25-os, valamint 4 db 3,5-os meghajtó rögzítésére létrehozott bővítőhely található.

HIRDETÉS

[Clubic.com] Meglepő, különleges tervezésű házat kínál az európai üzleteken keresztül a tajvani Morex: az I-tee nevű ház valóban teljesen egyedi megjelenést kölcsönöz számítógépünknek. A lenyitható hátoldal mögött 3 db 5,25"-os, valamint 4 db 3,5"-os meghajtó rögzítésére létrehozott bővítőhely található.

A házba helyezett alkaltrészek áramellátásáról 300 W-os tápegység gondoskodik, az előlapra a szokásosnak mondható USB és audiokivezetések kerültek. A képek tanulsága szerint a ház kiválóan szerelhető, nem okozhat gondot egy-egy alkatrész cseréje. A ház ára körülbelül 119 euró (28000 Ft).

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 12:46

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.