Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 5. 14:18

A Korridortól az RTL Klubhoz igazolt a Mailbox

Az RTL Klub Online és a Mail Hungary együttműködési megállapodása értelmében a szórakoztató portál ingyenes rtlmail levelezőrendszerét ezentúl a Mailbox motor szolgálja ki. A Mailbox korábban a KORRiDOR network tagja volt.

[HWSW] Az RTL Klub Online és a Mail Hungary együttműködési megállapodása értelmében a szórakoztató portál ingyenes rtlmail levelezőrendszerét ezentúl a Mailbox motor szolgálja ki. A Mailbox korábban a KORRiDOR network tagja volt.

John Ondreasz, az RTL Klub üzletfejlesztési igazgatója elmondta, hogy a Mailbox szervesen illeszkedik az RTL Klub Online stratégiájába, hiszen ez év végén megalakul az RTL Klub Direct Sales House, amely a kis- és középvállalatok számára nyújt majd hatékony internetes és cross-média hirdetési lehetőségeket, így elektronikus direkt marketing leveleket is.

Fodor Géza, a Mail Hungary ügyvezetője szerint az RTL Klub Online szórakoztató portál a Mailbox ideális partnere, hiszen az RTL Klub Online nagy tapasztalattal és alapos piaci ismeretekkel rendelkezik, amely a Mail Hungary technológiájával és adatbázisával kiegészülve az online direkt marketing piac jelentős részét képes lesz lefedni. Az ügyvezető hangsúlyozta, hogy cége fő tevékenységi köre ma már nem az ingyenes webmail szolgáltatás, illetve a különböző médiaértékesítés -- ideértve a nemrég elindított elektronikus direkt marketing üzletágukat is --, hanem a reklámszerver és a webmail technológia kutatás-fejlesztése.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 25. 22:02

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!