Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 4. 19:25

Neophone: külföldi hívás helyi díjazással

December 1-től helyi díjazású behívószámon keresztül érhető el a Neophone szolgáltatása majdnem az ország egész területéről. A Matáv, Monortel és HTCC területekről elérhető 1240-es szám hívásakor a helyi beszélgetés díja a Neophone-kártyára terhelődik, az Emitel és Vivendi területekről pedig annak az állomásnak a tulajdonosa fizeti, ahonnan a hívást kezdeményezték.

[HWSW] December 1-től helyi díjazású behívószámon keresztül érhető el a Neophone szolgáltatása majdnem az ország egész területéről. A Matáv, Monortel és HTCC területekről elérhető 1240-es szám hívásakor a helyi beszélgetés díja a Neophone-kártyára terhelődik, az Emitel és Vivendi területekről pedig annak az állomásnak a tulajdonosa fizeti, ahonnan a hívást kezdeményezték.

A Neophone egy prepaid (előre fizetett) konstrukcióban működő telefonszolgáltatás, amelynek segítségével alacsony percdíjak mellett lehet külföldre és belföldre telefonálni. A 2000 és 5000 forint értékű kártya megvásárlásával voltaképpen előre kifizeti az ügyfél a beszélgetések díját, mely a kártyáról jóval kedvezőbb percdíjak mellett fogy el, mintha a helyi szolgáltató tarifáját fizetné.

Az Euroweb által működtetett, IP alapú technológián alapuló szolgáltatás árlistája szerint -- a 1240-es számon keresztül bonyolított hívás esetén -- például az Egyesült Államokba 36, Németországba, Nagy-Britanniába, Franciaországba 50 forintos percdíjak mellett lehet telefonálni.

Az Euroweb most bevezetett 1240-es ingyenes, valamint a PanTelen keresztülfutó 888-1240-es helyi díjazású hívószámaival a Neophone szolgáltatása a jövőben olcsóbban érhető el. A Neophone-nak egyébként 40000 hazai felhasználója százezer kártyányi telefonbeszélgetést folytatott hatmillió percen keresztül. A szolgáltatást az interneten keresztül igénybevevők száma eléri a háromezret -- hangzott el az Euroweb mai sajtótájékoztatóján.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról