Szerző: Barna József

2002. december 4. 19:01

Rangos elismerésben részesült az AMD elnöke

W. J. Sanders III
Jerry Sanders
[HWSW] Az Advanced Micro Devices ma sajtóközleményben jelentette be, hogy a vállalat alapítója és jelenlegi elnöke, Jerry Sanders rangos szakmai elismerésekben részesült. A veterán vezető a Comdex szakkiállítás idején vehette át a PC Magazine életműdíját (Lifetime Achievement Award), illetőleg ugyanekkor hirdették ki, hogy a CRN szakfolyóirat, a Comdex és az amerikai Számítógéptörténeti Múzeum az iparág kiemelkedő személyiségeit tömörítő Industry Hall of Fame tagjai közé választotta.

Sanders az esemény kapcsán a következőket mondta: "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az Industry Hall of Fame tagjai közé kerülhettem, hiszen a CRN az iparágunk egyik legrangosabb médiuma. Az életműdíj pedig az AMD minden alkalmazottja erőfeszítéseinek elismerése."

A CRN által 1997-ben alapított Industry Hall of Fame a technológiai iparágat formáló személyiségek teljesítményét ismeri el. Az illusztris hírességek között olyan nevek találhatók, mint Gordon Moore, Robert Noyce, Bill Gates, Larry Ellison, Andy Grove, William Hewlett, David Packard vagy Steve Jobs. A PC Magazine évente ítéli oda életműdíját olyan embereknek, akik a lap megítélése szerint a legtöbbet tették a technológiáról alkotott elképzeléseink formálásáért.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.