Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 4. 17:05

Adómentes ADSL-t kínál a munkáltatóknak az Euroweb

A személyi jövedelemadóra vonatkozó 1995. évi CXVII. törvény 2003. január 1-től életbe lépő módosítása lehetővé teszi, hogy a munkáltatók adómentesen biztosítsanak dolgozóik részére internet-hozzáférést. Az EuroWeb elsőként jelenik meg a piacon Adómentes ADSL nevű szolgáltatásával, mellyel akár 5-10 százalékkal csökkenthetők a vállalati bérköltségek, illetve költséghatékony bérfejlesztési alternatívaként is alkalmazható.

[HWSW] A személyi jövedelemadóra vonatkozó 1995. évi CXVII. törvény 2003. január 1-től életbe lépő módosítása lehetővé teszi, hogy a munkáltatók adómentesen biztosítsanak dolgozóik részére internet-hozzáférést. Az EuroWeb elsőként jelenik meg a piacon Adómentes ADSL nevű szolgáltatásával, mellyel akár 5-10 százalékkal csökkenthetők a vállalati bérköltségek, illetve költséghatékony bérfejlesztési alternatívaként is alkalmazható.

A szolgáltató számítása szerint ha a munkáltató ADSL előfizetést vásárol dolgozójának, a bérköltségel járó közterhek megspórolásával -- százezer forintos jövedelem mellett havonta több mint 16 000 forintot takaríthat meg a munkáltató, ilymódon a fizetés egy része természetbeni juttatásként kerül a dolgozóhoz.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium kezdeményezésére megszületett törvénymódosítás óta -- tudomásunk szerint -- ez az első alkalom, hogy egy szolgáltató díjcsomagjában valamilyen formában visszaköszön a minisztérium erőfeszítése, melyet az internetpenetráció növelése érdekében tett.

A fenti kezdeményezés mellett a Euroweb száz százalékos rendelkezésre állást vállal bérelt vonali szolgáltatására. A piacinál valamivel drgább szolgáltatásokra az ISP pénzvisszafizetési garanciát vállal.

a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.