Szerző: Barna József

2002. december 3. 11:14

Karácsonyi nyereményjátékot szervez az ABIT

A tajvani ABIT AMD 333 Contest néven tegnap nyereményjátékot indított, melynek során hetente értékes ajándékokat sorsolnak ki a résztvevők között. A játék december 2-22. között három héten át tart, és a vállalat minden héten három -- AMD processzorokhoz szánt -- alaplapot, 3 Siluro grafikus kártyát és három Athlon XP 2700+ processzort sorsol ki a játékosok között.

HIRDETÉS

[HWSW] A tajvani ABIT AMD 333 Contest néven tegnap nyereményjátékot indított, melynek során hetente értékes ajándékokat sorsolnak ki a résztvevők között. A játék december 2-22. között három héten át tart, és a vállalat minden héten három -- AMD processzorokhoz szánt -- alaplapot, 3 Siluro grafikus kártyát és három Athlon XP 2700+ processzort sorsol ki a játékosok között.


A nyeremények egyike: ABIT NF7-S

A játékra a világ bármely országából, így hazánkból is lehet nevezni, az angol nyelv legalább alapszintű ismerete azonban megkerülhetetlen a részvételhez. A játék során mindössze 3 olyan kérdésre kell válaszolni, amelyek az ABIT Engineered alaplapokkal kapcsolatosak. Amennyiben helyesen válaszolunk mind a három kérdésre, már csak egy személyes adatokat tartalmazó kérdőívet kell kitöltenünk. A nyertesek névsorát hetente véletlenszerű sorsolás útján állítják össze.

A játékra jelentkezni az ABIT honlapjáról kiindulva lehet.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 23:12

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.