Szerző: Barna József

2002. december 3. 11:14

Karácsonyi nyereményjátékot szervez az ABIT

A tajvani ABIT AMD 333 Contest néven tegnap nyereményjátékot indított, melynek során hetente értékes ajándékokat sorsolnak ki a résztvevők között. A játék december 2-22. között három héten át tart, és a vállalat minden héten három -- AMD processzorokhoz szánt -- alaplapot, 3 Siluro grafikus kártyát és három Athlon XP 2700+ processzort sorsol ki a játékosok között.

HIRDETÉS

[HWSW] A tajvani ABIT AMD 333 Contest néven tegnap nyereményjátékot indított, melynek során hetente értékes ajándékokat sorsolnak ki a résztvevők között. A játék december 2-22. között három héten át tart, és a vállalat minden héten három -- AMD processzorokhoz szánt -- alaplapot, 3 Siluro grafikus kártyát és három Athlon XP 2700+ processzort sorsol ki a játékosok között.


A nyeremények egyike: ABIT NF7-S

A játékra a világ bármely országából, így hazánkból is lehet nevezni, az angol nyelv legalább alapszintű ismerete azonban megkerülhetetlen a részvételhez. A játék során mindössze 3 olyan kérdésre kell válaszolni, amelyek az ABIT Engineered alaplapokkal kapcsolatosak. Amennyiben helyesen válaszolunk mind a három kérdésre, már csak egy személyes adatokat tartalmazó kérdőívet kell kitöltenünk. A nyertesek névsorát hetente véletlenszerű sorsolás útján állítják össze.

A játékra jelentkezni az ABIT honlapjáról kiindulva lehet.

a címlapról