Szerző: roberto

2002. december 3. 09:03

A Mandrakesoft menedéket nyújt az informatikai menekültek számára

[MandrakeSoft] A MandrakeSoft marketingesei ismét valami

HIRDETÉS

[MandrakeSoft] A MandrakeSoft marketingesei ismét valami meghökkentőt eszeltek ki: a cég meghirdette Operating System Refugee névre hallgató programját. Amennyiben operációs rendszert kellett számítógépünkkel együtt vásárolnunk, vagy egyszerűen csak nem vagyunk elégedettek a jelenlegi rendszerünkkel, az ajánlat nekünk is szól. Ha be tudjuk bizonyítani, hogy tényleg rendelkezünk valamilyen OS-szel (egy fénykép a telepítő lemezről, vagy a telepítési útmutatóról már megteszi), a francia disztribútor 12 dollár ötven centért ellát minket egy újabb operációs rendszerrel.

Az akcióban teljes Mandrake Linux 8.1 és 8.2-es rendszerekhez lehet hozzájutni, dokumentációval együtt, és egy bizonylathoz, amely a Mandrake Linux 9.0 Powerpack változatának vásárlásánál váltható be, ennek értéke szintén 12,50. Amennyiben ez nem lenne megfelelő ajánlat, a cég a Mandrake 9.0-ból is biztosít egy 1 CD-s változatot, ám azt már dokumentáció nélkül, viszont ehhez is jár a Mandrake 9.0 Powerpack vásárlásánál beváltható 12,50-es bizonylat.

Az akció részleteiről a www.mandrakesoft.com/refugee címen tájékozódhatunk.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 23:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.