Szerző: roberto

2002. december 2. 10:11

Megjelent a Linux kernel 2.2.23-as verziója

A hétvégén Alan Cox, a kernel fejlesztésének

A hétvégén Alan Cox, a kernel fejlesztésének egyik kulcsfigurája és a 2.2-es sorozat karbantartója kiadta a Linux kernel 2.2.23-as verzióját. Az előző stabil széria újabb darabja számtalan frissítést, javítást, és jó pár biztonsági frissítést tartalmaz, köztük az előző héten nyilvánosságra hozott, a 2.2-es, x86 architektúrán futó kernelek helyi DoS (Denial of Service) támadást lehetővé tevő hibájának javítását is.

A 2.2.22-es rendszermag forrásfáját frissítő patch, illetve a teljes forráskód egyaránt a kernel.org-ról tölthető le, azonban, mint mindig, most is érdemes valamelyik hivatalos tükörszervert használni. A letöltött csomagok hiteles voltáról a GPG segítségével győződhetünk meg, részletes útmutató a kernel.org-on olvasható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.