Szerző: roberto

2002. november 29. 12:31

Phoenix Technologies: a Phoenix webböngészőnek nevet kell változtatnia

[MozillaZine, HWSW] Az 1979-ben alapított, elsősorban a

[MozillaZine, HWSW] Az 1979-ben alapított, elsősorban a PhoenixBIOS nevű termékeiről ismert Phoenix Technologies jogi képviselői szerint a Mozillára épülő, még fejlesztés alatt álló Phoenix webböngészőnek meg kell változtatnia a nevét, mert sérti a kaliforniai cég márkajelzését. A Phoenix böngésző 0.1-es változata szeptemberben jelent meg, a program fejlesztői a friss Netscape böngészők alapjául szolgáló Mozillából egy pehelysúlyú, keresztplatformos, XUL interfészre épülő böngészőt szeretnének kifaragni. A jelenleni 0.4-es verzió azonban még meglehetősen távol van a kitűzött céloktól a maga 20-30 MB-os méretével, mégis ígéretes kezdeményezés. A szoftver 0.5-ös változata a jövő héten várható, addigra az is el fog dőlni, hogy mi lesz a készülő program új neve.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.