:

Szerző: Ady Krisztián

2002. november 27. 16:30

Domináns piaci részesedést szerzett az LG.Philips a 20,1"-os LCD-kijelzők piacán

[DigiTimes] Rekordmennyiségű LCD-t szállított 18,1-os LCD-panelekből az LG.Philips, de a cég számára még ennél is jobb hír, hogy domináns részesedést szerzett a 20,1-os és ennél nagyobb LCD-panelek piacán -- derül ki a DisplaySearch által a napokban megjelentetett jelentésből.

[DigiTimes] Rekordmennyiségű LCD-t szállított 18,1"-os LCD-panelekből az LG.Philips, de a cég számára még ennél is jobb hír, hogy domináns részesedést szerzett a 20,1"-os és ennél nagyobb LCD-panelek piacán -- derül ki a DisplaySearch által a napokban megjelentetett jelentésből.

Az LG.Philips LCD sikere nagyban köszönhető annak, hogy a nagy rivális Samsung Electronics 21,3"-os terméke helyett a cég LCD-kijelzőjét rendelték meg a közeljövőben megjelenő termékeikhez a vezető gyártók, mint a Dell Computer, Hewlett-Packard (HP) és a Sony.

Az LG.Philips LCD nem kevesebb, mint 75 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik a globális 20,1"-os LCD-piacon, sőt, még a 20" feletti méretű kijelzők piacán is 68 százalékot tudhat magáénak. A piac többi részén a Samsung, a Fujitsu, az NEC és a Sharp osztozik. A cég rendkívül versenyképes árat kérhet termékeiért, mivel negyedik generációs gyára közel 100%-os kihozatallal, rendkívül alacsony selejtaránnyal dolgozik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.