Szerző: Bodnár Ádám

2002. november 26. 17:28

A Continental megkezdi a mySAP.com platform globális szintű bevezetését

[Mmd] Az SAP AG mai

[Mmd] Az SAP AG mai bejelentése szerint a világ egyik vezető autóalkatrész-gyártójaként ismert Continental AG hamarosan megkezdi a mySAP.com elektronikus üzletviteli platform globális szintű bevezetését. A gumiabroncsokat, ipari termékeket és gépkocsigyártásban használt elektronikai rendszereket előállító Continental 15000 mySAP.com licencet vásárolt az egységes szoftvertechnológia és licenc-menedzselés, valamint a hosszú távú informatikai beruházásvédelem megvalósítását célzó projekt keretében.

Üzleti folyamatainak globális szintű integrációja és vállalaton belüli kommunikációjának fejlesztése révén a Continental produktivitása javulását várja az SAP integrált szoftverarchitektúrájának bevezetésétől. A cég 2005 végére valamennyi székhelyén mySAP.com megoldásokkal kívánja kiváltani jelenlegi szoftvereit. Az integrált alkalmazáskészlet kiépítése leegyszerűsíti és költséghatékonyabbá teszi a Continental számára globális szervezete irányítását.

"A mySAP.com segítségével elérhető egységesítés új folyamatok bevezetését teszi lehetővé nemzetközi szervezetünknél" -- nyilatkozta Andreas Koehler, a Continental AG szolgáltatási vezetője. "A mySAP megoldásokkal integrált üzleti folyamatokat hozhatunk létre, ami új lehetőségeket nyit meg előttünk a hozzáadott érték növelése terén."

Az SAP arról is beszámolt, hogy a Continental egyes üzletágai már ma is élvezik a mySAP.com megoldásainak előnyeit. A Continental Automotive Systems (CAS) divízió például a mySAP Product Lifecycle Management (mySAP PLM) termékéletciklus-kezelő megoldását használja. A 2002 októberében sikeresen lezárt, 36 CAS-telephelyre kiterjedő globális PLM-projekt utolsó állomásaként a vállalat brazil gyártólétesítményénél, a Continental do Brasil Produtos Automotivosnál telepítették a mySAP PLM megoldást.

A termékéletciklus-kezelő alkalmazás -- a fejlesztéstől a gyártáson keresztül a karbantartásig -- a termékéletciklus valamennyi szakaszában hatékonyabb tervezést és folyamatirányítást tesz lehetővé, és zökkenőmentesen integrálható a CAD-alkalmazásokkal, ami biztosítja a CAS, a szállítók, a partnerek és az ügyfelek számára a tervezési információk egyszerűbb elérését.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról